Przystanek 3... Grochów. Zamiast Przyczółka. Zagapiłam się. :-) bardzo ładna architektura, duzo przestrzeni. Powiedzialabym, że skandynawski płac Szembeka. Jakis obwozny bazarek (specjalizacja: używane buty). Naprawdę ładne miejsce.
@simsoniak: i, w kościele raczej nie powinno sie robić zdjęć, ale to było na tyle interesujace, że wytlumaczylam się przedsionkiem. Kościół na placu Szembeka, przestrzenny i jasny. Na Czerniakowie zauważyłam figurę Jezusa stojącą na biało-czerwonej tkaninie. Tutaj inskrypcje w przedsionku, po lewej powstanie styczniowe (chyba), po prawej powstanie warszawskie.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
Zdjęcia:
#warszawatrip
@shadowboxer: już jestem na Przyczółku, pozwiedzam i kolejna część!