Ciekawi mnie sprawa tego nieużywanego laptopa Konona. W zeszłym roku ulubioną rozrywką knura było oglądanie filmików na jutubie, szwagry i maszyny rolnicze. Potrafił tak spędzać całe dnie. Aż w końcu laptop trafił do zamkniętego pokoju, rzekomo z powodu zakładu z majorem albo Meksikanem, czy knurek potrafi żyć bez internetu. Jakiś czas temu Srawek nagrał film, w którym proponuje Kononowi wersalkę w zamian za wyciągnięcie tego laptopa i podłączenie do do netu. Czemu? Czyżby chodziło o zdalne podłączenie się i usunięcie programów szpiegujących? Czy dlatego knur przestał korzystać z kompa, bo ktoś mu wytłumaczył że jest online podsłuchiwany?
@matador74: moim zdaniem tak właśnie było, nie jestem w stanie skojarzyć który z redaktorów z tamtego okresu miał wówczas najbliżej do descendenta J. Piłsudskiego, ale możliwości są jedynie dwie: Kononowi ktoś wmontował paranoję na tle domniemanego podsłuchu, albo w momencie kryzysu (które przecież miewał) Konon wyniósł laptopa, który potem przez jego lenistwo nie wrócił już na stół prezydencki. Pierwsza ewentualność jest bardziej prawdopodobna.
@matador74: Ogólnie zastanawia mnie na czym Krzysio-Misio spędza dnie i jak mu się nie nudzi? Telewizora nie ma, laptopa nie używa, pielgrzymki i gryle ustały. Redaktorów brak, poza Pedro, który wpadnie przynieść mleczko i coś z zodiaka w zamian za kontent na kanał i posiedzi z nim tą godzinę-dwie.
Pozostaje spanie do południa, picie mleczka i dokładanie do pieca, bo już nawet pisanie donosów znudziło się chwilowo dla jego. W
@Anonimowy_kononopatoholik: Chwilowo nawet chciało mu się samemu nagrywać i filmy wrzucać na swój kanał jak go PatiTv nauczył. Piękne czasy to byli jak mogliśmy oglądać raz na jakiś czas gadający odbyt.
@adik75: Chodzi o ten telewizor od motoringu? Przecież tam nie ma żadnego dekodera/anteny raczej i on od momentu kiedy pojawił się duży, średni i czerwony stoi nieużywany.
@matador74: Nie wydaje mi się żeby faktycznie miał jakiś jeszcze podsłuch. To raczej jest do sprawdzenia przez kogoś średnio rozgarniętego więc wydaje mi się za duże ryzyko, żeby dalej miał ktoś takie pomysły ale z drugiej strony kto miałby to sprawdzić. Druga sprawa, ze w interesie menela i innych jest żeby on nie nagrywał więc może mu wciskają jakieś dziwne teorie a istotny fakt ostatnio był taki, że srawek nagrał
@BrainPhucker: Ma telewizor podłączony od czasu urodzin i ogląda normalnie, wielokrotnie o tym mówi na gniotach menela a menel prosił o wyciszenie podczas nagrywania gniotów.
@matador74: pewnie team viever jest u niego na lapku i tyle. Sradek ma absolutnie niezdrowego kobla na punkcie s17 i nie moze wytrzymac bez expose i kononoskopii podejrzewam ze chce grubego do nagrywania zachecuc
Jakiś czas temu Srawek nagrał film, w którym proponuje Kononowi wersalkę w zamian za wyciągnięcie tego laptopa i podłączenie do do netu. Czemu? Czyżby chodziło o zdalne podłączenie się i usunięcie programów szpiegujących? Czy dlatego knur przestał korzystać z kompa, bo ktoś mu wytłumaczył że jest online podsłuchiwany?
#kononowicz #patostreamy
Pozostaje spanie do południa, picie mleczka i dokładanie do pieca, bo już nawet pisanie donosów znudziło się chwilowo dla jego. W