Aktywne Wpisy
szyperist +24
Jak mnie śmieszą wszyscy co mają mieszkanie na kredyt i mówią "kupiłem mieszkanie". Nic nie kupiłeś, płacisz tak jak za wynajem. #nieruchomosci
PanieAreczku +29
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Minieri: Dlaczego niby? Tablica miała być na kościele i co władza ma do tego?
A co ma władza do terenu kościoła?
Raczej proboszcz odpuścił bo dostał ultimatum od miasta z którym musi współpracować.
@ediz4: Bo to jej praca. Skoro mieszkańcy miasta protestowali przeciwko tej tablicy to jej nie będzie. Pani burmistrz dobrze wykonuje swoją pracę.
@Minieri: Jacy mieszkańcy? Pytałem czy było referendum czy jakieś spotkanie bo nie słyszałem żeby było? Ilu ich było? - jeden czyli burmistrz czy 51%?
Zdrowa społeczność działa na zasadzie stawiania ultimatum przez magistrat? To nie chce wiedzieć jak działa
@ediz4: Nie wiem ilu, ale wystarczy nawet jeden z pytaniem "po co tablica Kaczyńskiego w Pucku?". Odpowiedź brzmi "bo ma przyjechać prezydent i robić kampanię dla obozu rządzącego." Otóż nie u nas, nie tym razem.
@Minieri: Aha czyli 1 osoba powinna móc blokować każdą inicjatywę - genialne.
A Ty spis osób
@ediz4: Jaką inicjatywę zapytaj najpierw. Co ma Lech Kaczyński co Pucka i co ma do obchodów stulecia zaślubin Polski z morzem? Absolutnie #!$%@? nic. Nie będzie tu propagandy pisowskiej i już nie płacz na ten temat bo sam wiesz że taka tablica nie miałaby żadnego sensu.
@Minieri: Nie widzę powodu aby ktokolwiek nie mógł postawić sobie jakiejkolwiek tablicy nie łamiącej prawa na własnym terenie.
Czyli nic
@Minieri: Które są niestety smutną prawdą tego miasta. No ale cóż - obywatele odczują to x lat. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Polecam szczególnie przeczytać budżet na 2020 znowu z gigantycznym deficytem.
@Minieri: Zaraz potem jak mi pokażesz spis tych wiernych co byli przeciwko. Oczywiście na odpowiedź na tematy wyżej nie liczę bo za takie pytania na profilach miasta jesteś od razu
Fakty dotyczące rządów w Pucku masz wyżej - konsekwentnie je omijasz.