Wpis z mikrobloga

@maciejkack: A co może być w nim ciekawego? Polityk, który nagle zaczyna srać do własnego gniazda, bo to zaczyna tracić popularność? #!$%@?, że PO schodzi na złą drogę, że dzieje się tak od kilku tygodni, że on chce wprowadzić nową jakość, itp. itd.

Jak chcesz to pytaj mnie, moje odpowiedzi będą miały dokładnie ten sam sens, tyle samo prawdy, a będzie mógł pytać dłużej niż 3 godziny.
  • Odpowiedz
@DOgi: Ja to rozumiem, tylko ten facet strasznie mnie irytuje. A kiedy się dowiedziałem, że sam zaproponował Wykopowi AMA, to już jestem pewien, że to rozgrywka czy sto PRowa i dziwię się, że inni wykopowicze tego nie czują.
  • Odpowiedz
@nodikv: no i co, ze PRowa, jesli nie bedzie odpowiadal na wiekszosc pytan to wykopki zrobia gownoburze i admini sie zastanowia drugi raz zanim wezma hajs od polityka. A Ty masz prawo co najwyzej usunac konto skoro rejestracja na wypoku jest za darmo i prowadzi gp prywatna firma #mowiejakjest
  • Odpowiedz
@nevarion: tak samo mogę pytać innych czy mają zamiar to zakopać? Pytanie i posiadanie wlasnego zdania nie jest zabronione, więc nie musisz mi mówić o usuwaniu konta.
  • Odpowiedz
@nodikv: Gość jest politykiem od całkiem niedawna. Myślę że nie będzie to dyskusja o bieżącej polityce tylko coś szerszego. IMO lepiej zadać mu parę ogólniejszych pytań.
  • Odpowiedz