Wpis z mikrobloga

to miałbyś wysyp pomidorów na aimbocie i amoraka co bitwę.

@wRUKwiony_Frustrat: nieprawda. musialby stac chyba 10 metrow od ciebie zeby moc faktycznie trafic tam gdzie celuje + 27% na uznanie ammoracka za trafiony + hp modulu, ktore wytrzymuje zwykle co najmniej 2-3 trafienia liczac dziala 120+ i papierowe ammoracki (chyba ze strzelamy z dziala 155+ w meda albo isa7/113 i rngesus nam sprzyja ze wszystkimi rollami

czyli 0,27x0.27x0.27. Taka jest szansa,
  • Odpowiedz
@wRUKwiony_Frustrat: jak stal 90% bitwy w krzaku i strzelal, to bedac w stanie strzelac w weakspoty dawno by dostal spota, bo chyba nie myslisz ze z 400-450 i wiecej metrow ktos jest w stanie strzelac po weakspotach
Po prostu mu sie bitwa ulozyla, ale nawet pies z kulawa noga by w takiej bitwie zrobil 4k

Gdyby faktycznie mu tak haxy pomagaly, to by mial 3 marki na tym progetto. Moge strzelac,
  • Odpowiedz
I ktos ma sie przejmowac aimbotem jak typ nawet

@Norskee:
Uwaga, skomplikowany przykład z zastosowaniem analogii:

- Seba #!$%@?ł 5 ziko...
- "ktos ma sie przejmowac zlodziejem, jak typ skroił tylko 5"

• Odpowiedz
taki lamus z warpackiem po prostu ejst

@Norskee: Taki lamus z warpackiem powinien ponieść konsekwencje. Nie interesuje mnie, czy mody mu pomagają, czy nie.
Idąc twoim tokiem myślenia, nie powinno się karać pijanego kierowcy, który nie spowodował wypadku samochodowego, ani nikogo nie zabił. No bo nie zrobił nikomu krzywdy.
  • Odpowiedz
@teh_m: a kto powiedzial ze nie ma poniesc konsekwencji? Prosze, zacznij czytac ze zrozumieniem

Wystarczylo wziac nagranie wyslac do supportu i tyle, a nie halas robic na caly swiat bo jakis niemiec sobie klika z laserami i i tak robi gowniane wyniki XD
Nikt typa nawet nie zna
  • Odpowiedz
Prosze, zacznij czytac ze zrozumieniem

@Norskee: Zacznij pisać tak, żeby nie trzeba było dawać twojego tekstu dzieciom na lekcji z tematem "co autor miał na myśli".
  • Odpowiedz
@teh_m: nigdzie nie napisalem zeby go nie zglaszac i zeby sobie haxowal dalej, więc nie wiem po co usilnie się doszukujesz czegoś, czego nie napisałem
  • Odpowiedz
więc nie wiem po co usilnie się doszukujesz czegoś, czego nie napisałem

@Norskee: Stwierdziłeś, że niczego groźnego nie robi. Ale wiesz co? Jesteś doskonałym przykładem typowego polackiego podejścia pt. "#!$%@? z nim, nie moja sprawa". Na Reddicie kolesia #!$%@? jak burą sukę, a ty, jak klasyczny nosacz po meczu: "nic sie nie stao" - no bo nie dotyczy bezpośrednio ciebie.
  • Odpowiedz
@teh_m: ehh brak słów.

Pokaż mi gdzie napisałem, że niczego groźnego nie robi, bo się tu cyrk zaczyna robić

Niepotrzebny hałas na kolesia, którego nikt nie zna i oglądały go 3 osoby, z czego jedną z nich był on sam, a tu wielkie halo jaki wielki STREAMER oszust. Nie pierwszy i nie ostatni cymbał co stream z haxami odpalił, tylko nikt się tak tym nie napala

Żeby typ był jakimś STREAMEREM,
  • Odpowiedz
@teh_m: A ten ciagle to samo...

Kiedy zrozumiesz roznice miedzy stwierdzeniem, ze typ jest niegrozny, bo i tak gra slabo w kontekscie wypowiedzi OPa i ammorackach i wynikach 4k na bitwe, ktore sa naciagane, bo strzelanie w wot to może 10% wyniku, a samym faktem, ze cheatowanie jest nie fair?
  • Odpowiedz