Wpis z mikrobloga

Pojawił mi się rachunek na 10 zł na #twisto mimo że nie używałem. To jakiś błąd?
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

29 PLN za usługe , rachunek przyszedl na pdf - jakieś nowum Opłata z ....no wiecie czego....

@kfasub - w jaki sposob udalo Ci sie podniesc limit ? Jakis punkt w aplikacji ?
  • Odpowiedz
@Ziutek33: Po prostu dostałem maila, że chcą mi podnieść. Co ciekawe napisali że dziękują za ciągłe uzytkowanie, a nigdy tego nie użyłem jeszcze xD
  • Odpowiedz
U mnie opłata 29 zł co jest grane? Nigdzie w regulaminie nie ma o opłatach. Ja wysłałem odstąpienie 21 stycznia. Okres 14 dni. Minie on 4 lutego. Płacić czy nie płacić?
  • Odpowiedz
19zł do zapłaty, konto od grudnia nie używane. Chyba ich coś powaliło. Jeśli zmienili regulamin i nie poinformowali klientów nic nie musimy płacić a dodatkowo w trybie natychmiastowym możemy zamknąć konto bez żadnych konsekwencji :)
  • Odpowiedz
@kfasub: ja z karty co prawda korzystam ale również mam 32zł doliczone do rachunku, napisałem na czacie i czekam na jakieś info. W rachunku na mailu mam te 32zł jako "opłata za usługę".
  • Odpowiedz
@Kubix700: Niech się pośpieszą z tym odpowiadaniem bo ja wypowiedziałem umowę z 14 dniowym okresem wypowiedzenia i jak nie zapłacę pewnie do 04.02.2020 to sobie jakieś konsekwencje wymyślą [...]
  • Odpowiedz