Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +267
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +306
#wirus #2019ncov #epidemia
Komentarz usunięty przez autora
Do tego sport, zdrowy tryb życia i będzie gicior aaaa i ja bym czosnek wdupiał.
może jakiś płyn do dezynfekcji rąk? i myć ręce oraz klamki, stoły jak paranoik
W moim wypadku wygląda to tak:
* mycie rąk - oczywiste - mydło + ciepła woda, minimum 20 sekund; żele antybakteryjne z antybiotykiem tutaj chyba nie za wiele dadzą, prędzej alkohol
* kontakty z ludźmi - unikam zatłoczonych miejsc, praca tylko zdalna, absolutnie żadnego zbiorkomu, zakupy w późnych porach, tuż przed zamknięciami sklepów
* normalna dieta + z
Co to za filtr? Bo normalne filtry powietrza nie reagują na zapachy.
Przykład urządzenia: https://loveair.pl/oczyszczacz/sharp-kc-a60euw
p.s. nie znam się, nie mam pojęcia, czy to może coś pomóc. Być może filtr powietrza + nawilżenie + plasmacluster coś dadzą. Być może nic nie dadzą.
@GaiusBaltar: mam podobny plan, brzmi sensownie
@imateapot: może to coś da, mam nadzieję, że nie będziesz musiał tego sprawdzać
P.S. Producent twierdzi że to działa przeciw grzybom i wirusom. Teraz sobie poszukałem info w necie i ktoś przeprowadził eksperyment na bakteriach i nie zadziałało ¯\_(ツ)_/¯
P.S.2 Nie wiem czy nie usunąć tego, aby nie wprowadzać innych w błąd.