Aktywne Wpisy

sztywny_misza +15
Pomocy. Byłem z synkirm 5 letnim w sklepie, syn zjadl donuta. W natłoku zakupów zapomniałem o tym powiedzieć kasjerce żeby skasowala. Wyszliśmy że sklepu. Wybiegła za nami ochrona i kazała pokazać paragon. Pokazałem i zauważyli ze nie ma donuta. Kazali nam z nimi pójść. Nie chcieli żebyśmy za niego zapłacili, tylko wezwali policję odrazu. Policja przyjechała i chciała mi wystawić mandat 800 zł. Nie przyjąłem bo za co jak ja nic nie

LinQ +111
Byłem w Lidlu kupić sobie śniadanie to bydło dosłownie zabijało się o te głupie wkrętarki, ale ja sprytniejszy i zabrałem chłopowi z wózka gdzie miał chyba ich dziesięć
#lidl
#lidl

#polityka #wybory #pis #4konserwy #neuropa #bekazpisu #konfederacja
@blogger: oby przyszła prezydent polski
ciekawe czy spotka ją podobny los i też skończy na podpisywaniu książek w supermarkecie :V
@gien: wiem, że nie chroni dlatego pozostaje zagłosować, ale wybór jest tylko taki jak napisałem wolna ręka dla pisu vs ość w gardle pisu - żadnego innego wyboru nie ma fizycznie
@Wlasciciel_prawakow: Kidawa jako notariusz Platformy przeszkodziłaby PiSowi w rządzeniu ale nie wątpię, że jest zdolna równie dobrze kompromitować się poza granicami co Duda.
https://twitter.com/MrsUnbreak_able/status/1220234824297918469
@Wilczek03: no patrząc na wykop i rozmowy z kilkoma znajomymi wyborcami konfederacji to wychodzi, że w takim scenariuszu głosują na dude, bo liczy się zasada wszystko byle nie PO :|
@genesis2303: powiedz mi jakie ty fikołki musisz robić, żeby przez jedną taką gówno wypowiedź mówić, że jest gorsza niż duda (już nawet pomijając to co
Nawet tęczowi to widzą ( ͡º ͜ʖ͡º)