Aktywne Wpisy

MrBeast +13
Dobra, który influencer jako pierwszy się wyhuśta?
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube

deziom +21
Zawsze kisnę kiedy przy tego typu aferach wykopowe incele spermią bardziej niż spermiarze do julek do jakiegoś półgłówka, idola co im musi tłumaczyć co mają myśleć xDDD. Jeszcze nazywają go DOKTOREM xDDDD
#gonciarz #przegryw #bekazpodludzi
#gonciarz #przegryw #bekazpodludzi

Najgorsze że próbowali zdać też plastik na końcu drzwi (ten przeciw ubijaniu drzwi) i porysowali auto :/
Ktoś wie gdzie w okolicach Rzeszowa znajdę używane części do auta? Olx pszeszukalem i nie widzę niczego konkretnego w okolicy :/
#rzeszow
poszukaj na szrotach, ale ciężko będzie zdjąć tak, żeby nie uszkodzić
Skoro złodziej tak sobie radę to może mi też się uda ;)
Zastanawiam się jeszcze nad zgłoszeniem na policję, jakby nie było to jest porysowany i
jakby nie było rzecz działa się przed kamerą. Wiem że mogą to całkowicie olać, no ale kurde podjeżdża gość autem pod twój blok wysiada jakby nigdy nic i zapierdziela Ci części. Jutro
@producent_smogu: Według świadka na sanockich rejestracjach był więc chyba przypadkowy przyjezdny. Ten plastik od tej lampki to 3zł na alledrogo, więcej zachodu z szukaniem teraz tego niż to warte xD
@EpicElliot: Całkowicie popieram xD
@Tezak: Liczyłem, że nawet jeśli umorzą sprawę, to po numerach rejestracyjnych pojadą do właściciela pojazdu i może taka wizyta mogłaby zniechęcić gościa na przyszłość... ale zapewne na złożeniu sprawy się skończy
Wkuriwa mnie to przeokrutnie bo jakoś na #!$%@?
Tym razem jednak sobie odpuszczę, w tamtym przypadku czasem musiałem czekać 2-3h za nim ktokolwiek mnie przyjął,
Może kiedyś coś się zmieni na lepsze... xD