Aktywne Wpisy
maciekqtno +46
Chłop sie porwał na czeleńdż i idzie z Kutna do Łodzi na mecz Widzewa z Lechem z buta, ponad 20km za mną jeszcze niecałe 40 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
#mecz #ekstraklasaboners #ekstraklasa
Czasami odnoszę wrażenie że występuje tu coś, co jest odmianą inteligencja zbiorowej, nazwijmy to głupotą zbiorową.
Widać to w następujących sytuacjach :
- Plusowaniu bo inni plusują,
- Minusowaniu bo inni minusują
- Niesamowitą wręcz podatnością na wszelkiego rodzaju płatnych trolli, niezależnie o jakich trollach mówimy
- Infantylnym podejściu do takich spraw jak wojna na Ukrainie
- Podatność na wszelkiego rodzaju osoby które charyzmatycznie potrafią przedstawić jakiś temat. Następnie traktowanie takich osób
Widać to w następujących sytuacjach :
- Plusowaniu bo inni plusują,
- Minusowaniu bo inni minusują
- Niesamowitą wręcz podatnością na wszelkiego rodzaju płatnych trolli, niezależnie o jakich trollach mówimy
- Infantylnym podejściu do takich spraw jak wojna na Ukrainie
- Podatność na wszelkiego rodzaju osoby które charyzmatycznie potrafią przedstawić jakiś temat. Następnie traktowanie takich osób
Przyznaję się bez bicia, że przed obejrzeniem Powinność/Wstyd spodziewałem się interesującej wariacji usnutej wokół Roku smoka. Tyle że zamiast triad w Nowym Jorku, miałem dostać yakuzę w Londynie. Kiedy okazało się, że wyobraźnia mnie zwiodła, przystałem na to, iż przynajmniej spędzę z tym serialem miło czas. Zamiast tego obejrzałem słabo nakręcone, momentami nieznośnie głupie i grafomańskie widowisko. Czytaj więcej >>
#netflix #seriale #japonia