Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +500
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
#chiny #wirus #2019ncov
udowodnił by swoje tezy lub zdech
same plusy
@willyfog: Czaicie to? XD
Co nie zmienia faktu, że Zieba jest konowałem, który powinien byc ścigany listem gończym za mieszanie ludziom, ktorzy nie mają pojęcia o medycynie w głowach.
@Nale: link?
@Nale: Nie, woda utleniona to potoczna nazwa, to tak jakbyś powiedział, że spirytus to stężona wódka, no niby tak, ale nie do końca ma to sens.
@Kurgan: racja, dzięki za merytoryczne wyjaśnienie, nie pomyślałem o tym
@piczu: Szanuję twoją uczelnie.
Nie szanuję za to kogoś kto daje ludziom nadzieje i wykorzystuje zdesperowanych chorych by zarobić na nich udając że ma wiedzę w temacie. Nie ujmuje mu wykształcenia, po prostu nie ma specjalistycznego by ogarnąć tematy za które się zabiera, taki z niego lekarz jak z pudziana skoczek narciarski.
Gość nie ma pojęcia o medycynie i jest niebezpieczny dla ludzi którzy go słuchają.