Aktywne Wpisy

Caracas +11
Tak dla przypomnienia bo pewnie już nikt nie pamięta.
Na Ukrainie czy w Ukrainie (kwestii używania przyimków w stosunku do Ukrainy wypowiedział się prof. Jerzy Bralczyk. W rozmowie w Radiu Zet stwierdził, że ani napisanie "na Ukrainie", ani napisanie "w Ukrainie" nie powinno być uznawane za błąd) sprzedawano dzieci.
Od kiedy w 2015 roku w całej Azji zaczęto zamykać kliniki oferujące "wspomagane macierzyństwo", biznes przeniósł się właśnie tutaj. Ukraina jest jednym z
Na Ukrainie czy w Ukrainie (kwestii używania przyimków w stosunku do Ukrainy wypowiedział się prof. Jerzy Bralczyk. W rozmowie w Radiu Zet stwierdził, że ani napisanie "na Ukrainie", ani napisanie "w Ukrainie" nie powinno być uznawane za błąd) sprzedawano dzieci.
Od kiedy w 2015 roku w całej Azji zaczęto zamykać kliniki oferujące "wspomagane macierzyństwo", biznes przeniósł się właśnie tutaj. Ukraina jest jednym z

cykcyk +139
Najlepszego mężu! (。◕‿‿◕。)

#technologia #tech #tv #elektronika
Z firm to mogę polecić sony i panasonic.
@kejsok: czym się kierowałeś przy wyborze? :D
Komentarz usunięty przez autora
a) miał tvn player, ipla i inne bajery do oglądania przez neta
b) czytał pendrive'a / hdd i różne formaty typu mkv
c) miał małego input laga (do ps3, żeby nie muliło)
d) miał dobry obraz (trzeba wykalibrować bo standardowy jest gorszy niż ten po kalibracji)
e) miał dobrą opinię
Przeszukiwałem forum hdtv, czytałem o panasonicach, philipsach, sony, ale ten samsung
Kuzyn ma panasonica
@piotreek88: możesz zarzucić model tego panasonica?
Ogólnie mama chce wydać na to 1000-1500 zł.