Wpis z mikrobloga

@kiszczak: I to wszystko przeanalizowałeś na podstawie kilkuzdaniowego opisu na portalu randkowym? Matkobosko, mam nadzieję, że conajmniej dla CIA tworzysz profile osobowościowe, bo inaczej marnujesz się z takim talentem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kiszczak: Cumplu, równie dobrze może to oznaczać, że kobita ma romantyczną duszę i lubi spontaniczne zachowania. Albo skopiowała skądś tekst z neta. Nie poznasz NIGDY NIKOGO po kilkuzdaniowym gównooposie ;)
@pokustnik Ale ja nie piszę o poznaniu. Portal randkowy, to portal matrymonialny. Z takiego właśnie punktu widzenia jej opis odstrasza. Takie jest moje zdanie. Można w takim opisie napisać coś, co da znać odbiorcy, że jest się ciekawą osobą czy coś się sobą prezentuje. Ona tego nie zrobiła.
@pokustnik: Ale to czy kogoś chcemy poznać determinuje właśnie opis, który jakby nie było musi czymś przyciągnąć. To trochę jak z wyglądem w prawdziwym życiu. Niby nie jest najważniejszy, bo u partnera w długofalowej relacji liczy się coś więcej, ale żeby dostać szansę zaprezentowania czegoś więcej, trzeba swoim wyglądem potencjalnego partnera przyciągnąć.
@kiszczak: Ale ja nie twierdzę, że nie ziomek XD Odniosłem się tylko z wyszukaną (xd) ironią do Twojego wyciągania daleko idących wniosków o jej karierze, życiu osobistym i charakterze na podstawie kilku zdań.