Wpis z mikrobloga

@ramzes8811: A jak ktoś rucha prostytutki ale nie szkaluje różowych (co nie znaczy, że uważa że są nieskazitelne, wręcz przeciwnie często ale ma #!$%@?)?
W ogóle dlaczego twoim zdaniem to prawie to samo - seks z dziwkami i brak seksu?
  • Odpowiedz
A jak ktoś rucha prostytutki ale nie szkaluje różowych

@TestoDepot: no to wg normików to też stuleja bo NIE RUC@#A NIE ZA PIENIĄDZE, najważniejsza rzecz w życiu normalsów RYCH@NIE możesz być normalnym gościem, mieć pasje, można na tobie polegać no ale NIE RYCHUCCHUASZZZ!!!!! JESTES DZIWAKIEM
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Ja jeszcze się nie spotkałem, albo trzeba mocno pajacować albo mieć dobre geny. Nigdy się nie spotkałem że facet poznał jakąś kobietę i spodobali się sobie pomimo wad, statusu. To jest raptem może 1 procent związków, granica błędu statystycznego.
  • Odpowiedz
@TestoDepot: jeszcze jak ( ͡° ͜ʖ ͡°) z jednej strony ciesze sie ze jestem człowiekiem świadomym. Juz widze wśród znajomych rozwody rozstania dramy, na co to komu. I co mają teraz z tych związków? Nic, same wady
  • Odpowiedz
@programista1992: Ale seks z dziewczyną czy poderwaną koleżanką to nie to samo co z prostytutką której płacisz. Prostytutka pojdzie nawet z starym dziadem do łóżka byle miał kasę i był umyty, z dziewczyną jest inaczej bo jej się podobasz i coś czuje do Ciebie
  • Odpowiedz