Wpis z mikrobloga

Czy jest jakis sposob, zeby prosto, raz-dwa, przeniesc zdjecia z iphone na pc?
Tak jak na androidzie - podlaczam kabel, przenosze miedzy folderami i juz? Bez certolenia sie z jakimis dodatkowymi aplikacjami, logowaniami etc?

Probuje zgrac zdjecia,ale nie widze zadnych ani w itunes, ani w icloudzie, aplkacja zdjecia windows przy probie importu pokazuje komunikat "0 plikow".

Fakt, pojawil mi sie komunikat,ze mam za malo miejsca w icloud i nie moge backupu zrobic - ale ani w aplikacji na pc, ani na stronce icloud w ogole nic mi tam nie pokazuje, to jak mam to niby pousuwac? Ne ma zdjec ani nowych, ani starych ;/

Moze glupie pytania, ale jako czlowiek przyzwyczajony do androidowej prostoty i mozliwosci gmerania w plikach jestem przez appleowskie zagmatwania juz przytloczona, przeszukalam strony ich pomocy i gubie sie juz w tych wszystkich ich aplikacjach. Jakby nie dalo sie cholera kabel-pc i wsio ;/

Ma ktos jakis podrecznik iphone dla debila?

#apple #iphone #icloud #itunes
  • 8
  • Odpowiedz
@agaja: Telefon musi być odblokowany, no i jak masz włączoną opcję optymalizuj dysk iphona to zdjęcia masz w icloud, a na telefonie są tylko miniaturki więc chyba logiczne, że wtedy nic się nie wyświetli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@notedeagle: przyznam, ze ja juz nie wiem, co mam, a co nie, bo probowalam na kilka sposobow te zdjecia pobrac i zaden i tak nie dziala :)
Aczkolwie na icloud nie mam nic - w tym problem wlasnie, zalogowalam sie, byly ze 3 pliki tekstowe, ale zdjec zadnych.
  • Odpowiedz