Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NoweSztuczki +300
Ahhh te hobby, goni za marzeniami
#tinder
#tinder
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Tak jak na androidzie - podlaczam kabel, przenosze miedzy folderami i juz? Bez certolenia sie z jakimis dodatkowymi aplikacjami, logowaniami etc?
Probuje zgrac zdjecia,ale nie widze zadnych ani w itunes, ani w icloudzie, aplkacja zdjecia windows przy probie importu pokazuje komunikat "0 plikow".
Fakt, pojawil mi sie komunikat,ze mam za malo miejsca w icloud i nie moge backupu zrobic - ale ani w aplikacji na pc, ani na stronce icloud w ogole nic mi tam nie pokazuje, to jak mam to niby pousuwac? Ne ma zdjec ani nowych, ani starych ;/
Moze glupie pytania, ale jako czlowiek przyzwyczajony do androidowej prostoty i mozliwosci gmerania w plikach jestem przez appleowskie zagmatwania juz przytloczona, przeszukalam strony ich pomocy i gubie sie juz w tych wszystkich ich aplikacjach. Jakby nie dalo sie cholera kabel-pc i wsio ;/
Ma ktos jakis podrecznik iphone dla debila?
#apple #iphone #icloud #itunes
ale dziekuje :) nie wiem, moze porestartuje wszystko, co sie da, pozeruje ustawienia i moze sie uda, bo jak na razie poinstalowalam wszystko i pusto :D
Aczkolwie na icloud nie mam nic - w tym problem wlasnie, zalogowalam sie, byly ze 3 pliki tekstowe, ale zdjec zadnych.