@midcoastt: @simperium: @Apogryw: Pooglądajcie sobie ten "obiektywny polsat". Niektórzy prowadzący są ewidentnie stronniczy i gdy gość atakuje PiS, to przemieniają się w rzeczników rządu. Nie tak jak w TVPiS, ale wyraźnie. A że amerykański, kapitalistyczny TVN24 jest anty PiS, to kto by się spodziewał...
@midcoastt: Polsat chce uchodzić za obiektywny i względnie im się to udaje, ale jak właśnie odpalisz jakiś program z gośćmi opozycji i nie ma jakiegoś wyszczekanego przedstawiciela z PiS, to prowadzący delikatnie broni rządu. Daje się to zauważyć. TVN po rządzie jedzie, ale nie ma potrzeby manipulowania, bo PiS dostarcza im takiego contentu, że właściwie surówkę bez komentarza mogliby puszczać.
A że amerykański, kapitalistyczny TVN24 jest anty PiS, to kto by się spodziewał...
@Kotkoff: może i jest amerykański, ale wiadomo, że nie ma bardziej proamerykańskiej telewizji niż TVP. Natomiast istotne jest kto finansuje TVN i ciężko oprzeć się tu wrażeniu, że TVN zawsze spogląda przychylnie w kierunku unii (tym samym PO czy raczej lewicy) i nie dzieje się to bez powodu.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
@midcoastt: Czemu nazywanie ustawy represyjnej represyjną jest złe?
ehh, curva, here we go again, znowu szkalują wykopowych prawaków, którzy nigdy nie popierali pisu a w szczególności podczas wyborów prezydenckich
Po bokach szczujnie, a w środku jedyne normalne medium.
@midcoastt: To jest zawartośc ustawy, sa w niej zawarte represje dla sędziów
@Treant: co za discord?
@simperium: nie licząć ruskich i węgrów cały świat uważa tą ustawę za represyjną
@midcoastt: @simperium: @Apogryw: Pooglądajcie sobie ten "obiektywny polsat". Niektórzy prowadzący są ewidentnie stronniczy i gdy gość atakuje PiS, to przemieniają się w rzeczników rządu. Nie tak jak w TVPiS, ale wyraźnie.
A że amerykański, kapitalistyczny TVN24 jest anty PiS, to kto by się spodziewał...
@Kotkoff: może i jest amerykański, ale wiadomo, że nie ma bardziej proamerykańskiej telewizji niż TVP.
Natomiast istotne jest kto finansuje TVN i ciężko oprzeć się tu wrażeniu, że TVN zawsze spogląda przychylnie w kierunku unii (tym samym PO czy raczej lewicy) i nie dzieje się to bez powodu.