Aktywne Wpisy
NightRock +190
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Africa specjalnie dla was. Już 07:00:00, Środa, 15 stycznia 2020. Imieniny: Pawła, Arnolda, Izydora. Słońce podniesie się dziś o 07:59. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 11:55 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:51. Ciemna noc zapadnie o 17:19, ale gwiazd można wypatrywać od 16:33.
Za każdym razem na miniaturce widzę Dema3000 xd
@Potatox: Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja też mam dzisiaj zaliczenie z przedmiotu, który spędza mi sen z powiek, ale będzie dobrze
@Dioddy
@Potatox
@Dddkop
@maCotsu
@highhopes
Udanego dnia ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Miłego!
w stajemy, noski do góry i pełen uśmiech :)
Powodzenia tym zaliczajacym, a pozostalym smacznej kawusi czy jebrki na przetrwanie pracy.
Chyba, że ktoś odpoczywa :))
- stolarz - wziął małą zaliczkę na dokończenie roboty i #!$%@?ł. Odezwał się łaskawie wczoraj po tym jak napisałam że idę zgłosić to na policję, wcześniej olewał moje telefony;
-