Wpis z mikrobloga

@stiwinga22: gobliny tolerował jako inżynierów i roboli, to lisy też by tolerował - jako bojów i kierowców
@Arogancky: a o worgeny nie był ból dupy, że horda chciała je w zamian za gejelfy? xd
@Matemit: czy zajebiście? Bym nie powiedział. Greymane ze skrajnie zarozumiałego i chciwego zgreda stał się dobrym wujaszkiem, worgeny teraz mają 3 różne odmiany - prime czyli nelfy które stworzyły klątwę, alpha czyli te co zostały
@stiwinga22: Czasami mam wrażenie, że specjalnie dodają rasy, o które nikt nie prosił. Zobaczymy, może będzie wielki reset świata, albo nowe frakcje i wszytko będzie miało więcej sensu. Już to męczy jak robi w jednym dniu questy z kilku różnych dodaktów.
@stiwinga22:

toś pan przyrównał rase która ma swoją spójną historie i idealnie wpasowywuje sie w lore warcrafta do jakichs kurła.. pluszowych lisków XD towany tekst...

Dodają to na co jest popyt, poza tym w końcu w hordzie będzie dało się spotkać graczy grających czymś innym niż blood elfem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo coś czuję że popularność mimo wyśmiewania zyska ogromną. Ale jednak blizzard jaja sobie robi
worgeny/gobliny powinny według mnie dostać DK wraz z obecnymi allied rasami jak pandareni

@pfd3: Ale przecież combo Worgen / Goblin DK istnieje od Cata.
@Seif: Wiadomix że istnieje, ale to nielogiczne bo liczking według tego co się dzieje od czasu wotlku dopiero zacznie produkcje nowych DK. Chodzi o to że worgen/goblin DK istnieją w ramach czasowych zanim w ogóle się pojawili.
@pfd3: Mnie dwie godziny siostra próbowała przekonać, że powinienem zrobić sobie zmianę rasy na Vulpera tłumacząc "A bo to w zasadzie to samo co goblin i byś różnicy nawet nie widział". I w ogóle jakie fajne one nie są. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale przecież combo Worgen / Goblin DK istnieje od Cata.

@Seif: Akurat lore Goblin DK jest całkiem fajny. Jak się spotyka swojego