@Manwe224: 46 razy i nic? XD puscilem 2 razy tydzien po tygodniu i 2 trojki wpadly. Zobacz na ta swoja tabele. Niektore liczby jak sie juz zaczna pojawiac to 2 -3 losowania pod rzad wchodza.
@Jamniki2: tak masz rację. Losowania nie wpływają na siebie nawzajem więc to opracowanie opa nic nam nie mówi o kolejnym losowaniu. To że wcześniej liczba X wypadła n razy nie ma znaczenia. Przykro mi to mówić ale raport jest bezużyteczny.
@Jamniki2 @ZasilaczKomputerowy Mechanizm losujący nie musi być idealny. Nie wiem jak to tam teraz robią, ale jeśli nadal fizyczna maszyna w studio to losuje, to na logikę czysto teoretycznie jakieś drobne nieprawidłowości w kulach i maszynie mogłyby sprawiać, że pewne liczby wypadają częściej niż inne, a taki raport mógłby to ukazać. Ale realistycznie rzecz biorąc, gunwo to daje xD
@ossadagowah: @ZasilaczKomputerowy: wiesz co by bylo zajebiste? jakbyś zrobił obliczenia ile trzeba wydać kasy, żeby postawić wszystkie możliwe kombinacje, czyli mieć pewną wygraną (oczywiscie w przypadku, ze wygrasz tylko ty) np w jakims eurojackpot :D
Komentarz usunięty przez autora
Jak bedziesz wrzucal cos kolejnego ze statystyki to mozesz wolac :)
i statystyki losowań.
Ściągnąłem kiedyś jakaś bazę losowań od 1953 roku (AFAIR) i bawiłem się w podobny sposób. :-)
https://www.multipasko.pl/mapy/duzy-lotek/
@ZasilaczKomputerowy
Mechanizm losujący nie musi być idealny. Nie wiem jak to tam teraz robią, ale jeśli nadal fizyczna maszyna w studio to losuje, to na logikę czysto teoretycznie jakieś drobne nieprawidłowości w kulach i maszynie mogłyby sprawiać, że pewne liczby wypadają częściej niż inne, a taki raport mógłby to ukazać. Ale realistycznie rzecz biorąc, gunwo to daje xD