Aktywne Wpisy
krucjan +141
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
w tej grze jest tyle psychologicznych/hazardowych mykow ze glowa mala xD
- przy otwieraniu paczek patrzenie na jakies swiatelka. Brak walkoutu - moze nastepnym razem sie uda xD
- zrobienie TOTY niebieskimi swiatlami jak UCL - moze nastepnym razem sie uda xD
- robienie tydzien w tydzien tej samej rangi na LW - moze nastepnym razem bedzie lepsza xD
- nowi kupieni/trafieni gracze graja bosko, a po jakims czasie betonowe buty - kup Fifa Points frajerze, patrz jak przeciwnika Mbappe #!$%@? xD
nie pisze tego bo przegrywam (bo wbilem te sama range), ale jakby nad tym pomyslec to w #!$%@? manipulacja
w Overwatchu zablokowali w Belgii otwieranie skrzynek i byla wielka afera, a te skrzynki nawet nie daja nic w grze (sama kosmetyka). W Fifie jest typowe P2W i to nawet nie hazard bo EA sobie kontroluje drop i to co komu dropnie.
Swoja droga to faktycznie smieszne, ze nie zabraniaja paczek z uwagi na hazard. Ciezko wymyslic cos, co w bardziej jaskrawy sposob bedzie hazardem i to jeszcze czesto praktykowanym przez dzieci. A dzialania EA w stylu "napiszemy procent szansy
- pierdylariad zadań - pozornie na wyciągnięcie ręki, wystarczy strzelić z woleja czy wygrać 1-2 mecze. Jednak sumarycznie okazuję się, że trzeba poświecić sporo czasu
- sezony z lvl - motyw występujący praktycznie w każdej grze - graj regularnie, a gra Cie nagradza. Im większy postęp tym lepsza nagroda.
- EA idealne planuje rozwój kart, przez co gracz co tydzień jest bajerowany coraz to lepszymi kartami.
Generalnie
-LW do 14 wygranych (obecnie mam 10-4) także powinno szybko pójść
-zadania sezonowe niech się robią same lub nie, bo i tak nic ciekawego tam