Wpis z mikrobloga

@kczkdn: Kasia otworzyła ostatnio gabinet psychoterapii. Mogę zdobyć adres, bo znajoma była z nią roku i się zakumplowały :) Aczkolwiek odradzam, bo nie jest kompetentną psychoterapeutką.
  • Odpowiedz
@pablo397:
To był idiotyzm scenariusza. Ja rozumiem, że niskich lotów sitcom, ale mogliby się wysilić na jakieś minimum spójności.

A może jakiś efekt komediowy, wiesz, baran ma dwa wiadra, w jednym wódkę, w drugim wodę. Z którego się napije? No realistycznie, z tego z wodą. A dlaczego? Bo baran ;) Wracając do scenariusza - baran w 13 posterunku piłby wódkę. Bo he he, baran pije wódkę, he he.
  • Odpowiedz
do tej pory mój mózg nie jest w stanie ogarnąć, że ten debil Cezary wolał divę z ulicy, Dankę niż takiego anioła, którego miał pod bokiem

@pablo397: tez bym wolal. "Kasia" poza nogami i dziewczęcym urokiem slodkiej idiotki nic nie pokazywala (w produkcjach filmowych, bo jaka jest na serio to ona wie).
Od dziecka nie rozumialem fenomenu jej postaci. O ile na glownym zdjeciu wyglada hot jak nie ona, to
  • Odpowiedz
@Widzet: A co to ma do tego, że jesteś boomer? Nic nie zmienia, wciąż jesteś. A ten serial mało oglądałem, bo mnie te polskie komedyjki rzadko kiedy bawią i ten postkomunistyczny klimat, mnie tylko przygnębia
  • Odpowiedz
ja dzięki Kasi nosiłam kolorowe rajstopki. W sumie połowa dziewczyn w klasach 1-3 to podpatrzyła od niej xd Przez długi czas chciałam zostać Policjantką i nosić mini.
  • Odpowiedz