Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak byłem w jakiejś 1 technikum czy cos, i czytałem sobie bloga takiego gościa, którego lubiałem czytywać. Jeden artykuł był o bitcoinie, że tam masakra co to się dzieje że mega inwestycja itp ale on to tam jakoś ubierał że to nie brzmiało jak naganianie tylko taka ciekawostka. Od razu łyknąłem temat, jako że w portfelu miałem parę złotych i interesowałem się " biznesami", ogólnie inwestowaniem, mam szwagra który mi nagadał żebym takich rzeczy szukał. Od razu zacząłem szukać co to jest jak to się je itp , ale dla mnie temat był mega nie zrozumiały, nie czułem w ogóle skąd to się bierze oraz nie wierzyłem w cenę która wtedy wynosiła ileś tam tysi. Więc odpuściłem ale jak to wiadomo, musialo się to stać...... Trafiłem na stronę kochanego złodzieja zukiewicza i jakieś nagonki na dasa już były pierwsze... Że to przełom i lepsze w #!$%@? od btc i wejdziesz to moment zarobisz... Pamiętam że zrobiłem konto na netliders i już miałem brać licencję za 500 ojro ale coś jakimś przekornym trafem mnie uprzedzilo do tego... Do dziś jestem sobie wdzięczny że trochę się wstrzymałem , a z drugiej strony szkoda że nie pociągnąłem tematu z btc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mlm #wysryw #dascoin
  • 2