Wpis z mikrobloga

#dantedaytrade #bitcoin

Ja pierdziele. No takiego wała to się nie spodziewałem.

Idąc spać sprzedałem z minimalną stratą tuż przed tym jak zaczęło iść w dół. Ustawiłem jeszcze powiadomienia na określone poziomy, zakup na 6715 i lulu. Długo nie poczekałem, aby mnie wybudził spadek na dołek, poniżej 6900, a ja w tym momencie przestawiłem co prawda powiadomienie w dół na kolejną belkę, ale nie ruszyłem powiadomienia z ruchem w górę. Obudziło mnie, gdy przeskoczyło 7k. Spojrzałem pół zamroczony, stwierdziłem, że chwilowe, bez analizy i lulu dalej. Jeszcze wyłączyłem powiadomienie nie wiem czemu xD. Sam się jakoś obudziłem jeszcze po przebiciu 7200, przed 6 rano i szok :D Obudziło mnie natychmiastowo. Przeczekałem chwilę, stwierdziłem, że p------ę i kupiłem za 7176 i spać. Dopiero po 11 się obudziłem. Nie wiem co teraz. Na szybko, chyba poczekam do 7420 i sprzedam, ale zobaczymy jak się przyjrzę lepiej sytuacji.

Ale i tak cała akcja spadku i wzrostu psu na budę :(.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@public_html: Ta akcja mnie strasznie zaskoczyła, a w nocy jak się obudzilem to nie ogarniałem. Poza tym tylko komórka na której kij można coś zobaczyć. Trzeba do kompa wstać po prawdziwe wykresy, a nie miałem na to siły, więc może tak wyglądać.
  • Odpowiedz