Aktywne Wpisy
Sloneczko +531
Kumpel19 +4
"Uważam, że mieszkający na stałe w Polsce obywatele Ukrainy, podobnie jak obywatele UE, powinni mieć prawo udziału w zbliżających się wyborach samorządowych..." (..) "W końcu tu pracują, płacą podatki, wychowują dzieci. Pozwólmy Ukraińcom głosować w wyborach.." - dr Adam Bodnar
https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,28615876,tu-pracuja-placa-podatki-wychowuja-dzieci-pozwolmy-ukraincom.html
Czy Twoim zdaniem, po jakimś czasie, po dłuższym "stażu" przebywania w Polsce, chętni Ukraińcy mogliby nabyć prawa wyborcze?
#ukraina #wojna #rosja #polska #wybory
https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,28615876,tu-pracuja-placa-podatki-wychowuja-dzieci-pozwolmy-ukraincom.html
Czy Twoim zdaniem, po jakimś czasie, po dłuższym "stażu" przebywania w Polsce, chętni Ukraińcy mogliby nabyć prawa wyborcze?
#ukraina #wojna #rosja #polska #wybory
.....
- Zdecydowanie Tak 5.7% (32)
- Raczej Tak 9.2% (52)
- Raczej Nie 10.4% (59)
- Zdecydowanie Nie 70.1% (397)
- Nie wiem, trudno powiedzieć 4.6% (26)
Cena: 129.99$ (493.45 zł) + wysyłka | Najniższa cena: 129.99$ dnia 29-11-2019
Kupon: BGN832CL
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
---------------
Kanał na Telegramie <--- dołącz jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia na bieżąco.
Grupa na Facebooku <--- dołącz jeśli chcesz widzieć jeszcze więcej promocji.
Jaką przesyłkę wybrać, aby nie otrzymać VAT-u?
- Banggood: EU Priority Line i Priority Direct Mail (PDM)
- Gearbest: Priority Line (PL)
Czy brać ubezpieczenie?
Jeśli płacisz za pomocą Paypala nie musisz dodatkowo brać ubezpieczenia. Jeśli nie korzystasz z Paypala warto wybrać tą opcje.
Czym płacić?
Najlepszą metodą płatności jest Paypal lub karta walutowa (np. Revolut) podpięta pod Paypala. Paypal oferuje 180 dni ochrony kupujących i w razie jakichkolwiek problemów możesz otworzyć spór i odzyskać swoje pieniądze.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi8"
Wołam: @Enzo_Molinari, @szcz33pan, @peleowen, @Sajner,
#chinskacebulaxiaomi #chinskacebulatelefonylaptopy