Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dostałem bana za śmieszny filmik z Żydem, ale w końcu wróciłem xD
XBTUSD
1. Trade Long z wejściem ~6850, czy coś takiego, ostatnie TP, które dodałem i się udało było na 7800, później SL w proficie 50% na 7070 i 50% na 6900. Ile w sumie z tego profitu, to później policzę, bo już najebka sylwestrowa się zaczęła xD
2. XBTZ19 był SL z tego co pamiętam.
ETHUSD
Stary short z 194.5 walnął w TP aż po 123.55. Dokładałem do niego aż aktualne wejście jest 174.5.
--
W międzyczasie miałem kilka nieudanych trejdów, kilka w pół udanych, ale oprócz tego nic specjalnego. Od dziś znów na bieżąco będę wrzucał moje kolejne plany.
Dostałem nagle z dupy za to 888888 tokena KickToken, wartego wtedy ~500zł, aktualnie 250zł xD
Szczegółowe informacje na temat moich trade'ów i planów na Nowy Rok później. Póki co chciałem życzyć Wam wszystkim końca tego zasranego czopa i kolejnego potężnego bull runu w nadchodzącym roku. Pójdźmy w końcu w te ~5000, a później .
Dla mnie ten rok był rokiem bardziej niż udanym. Z trejdingu udało mi się przeznaczyć dużą część zysków na połowę kwoty za którą kupiłem mieszkanie, później na urządzenie, a wcześniej na drugie auto i niesamowite wakacje. Może i przez to w tym roku startuję z o wiele niższego poziomu, ale przynajmniej mam namacalne dowody dla samego siebie, że coś się udało.
W następnym roku chcę osiągnąć profit, który przeznaczę na otworzenie kolejnego interesu lokalnego.
Zapraszam do obserwacji tagu #renczniktrades
Wołam:
@CryptoMirek
@BlackDave
@lunax
@public_html
@gazpacho
@tomosano
@MysGG
@yjkis
@cockosova
@WykopObserwujeCie
@kml86
@pigularz
@taksanski_widelec
@lubie-sernik
@plaisant
@100x
@swecy_mje_plendzo
@kryptomanix
@devones
@Witson
Dobrze ze wrociles,#gruparatowaniapoziomu
Tak jak poprzednicy, masz jakos rozpisane % zyski dzienne/tygodniowe?
@yjkis: @kryptomanix Niestety nie prowadzę, ale muszę zacząć.