Wpis z mikrobloga

#bitmex #kryptowaluty #bitcoin #renczniktrades

Dostałem bana za śmieszny filmik z Żydem, ale w końcu wróciłem xD

XBTUSD

1. Trade Long z wejściem ~6850, czy coś takiego, ostatnie TP, które dodałem i się udało było na 7800, później SL w proficie 50% na 7070 i 50% na 6900. Ile w sumie z tego profitu, to później policzę, bo już najebka sylwestrowa się zaczęła xD

2. XBTZ19 był SL z tego co pamiętam.

ETHUSD

Stary short z 194.5 walnął w TP aż po 123.55. Dokładałem do niego aż aktualne wejście jest 174.5.

--

W międzyczasie miałem kilka nieudanych trejdów, kilka w pół udanych, ale oprócz tego nic specjalnego. Od dziś znów na bieżąco będę wrzucał moje kolejne plany.

Dostałem nagle z dupy za to 888888 tokena KickToken, wartego wtedy ~500zł, aktualnie 250zł xD

Szczegółowe informacje na temat moich trade'ów i planów na Nowy Rok później. Póki co chciałem życzyć Wam wszystkim końca tego zasranego czopa i kolejnego potężnego bull runu w nadchodzącym roku. Pójdźmy w końcu w te ~5000, a później .

Dla mnie ten rok był rokiem bardziej niż udanym. Z trejdingu udało mi się przeznaczyć dużą część zysków na połowę kwoty za którą kupiłem mieszkanie, później na urządzenie, a wcześniej na drugie auto i niesamowite wakacje. Może i przez to w tym roku startuję z o wiele niższego poziomu, ale przynajmniej mam namacalne dowody dla samego siebie, że coś się udało.

W następnym roku chcę osiągnąć profit, który przeznaczę na otworzenie kolejnego interesu lokalnego.

Zapraszam do obserwacji tagu #renczniktrades

Wołam:
@CryptoMirek
@BlackDave
@lunax
@public_html
@gazpacho
@tomosano
@MysGG
@yjkis
@cockosova
@WykopObserwujeCie
@kml86
@pigularz
@taksanski_widelec
@lubie-sernik
@plaisant
@100x
@swecy_mje_plendzo
@kryptomanix
@devones
@Witson
rencznik - #bitmex #kryptowaluty #bitcoin #renczniktrades 

Dostałem bana za śmiesz...

źródło: comment_Pm1yrPU8r4nWI4HF0yYY8fg5bIOhQaR2.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@taksanski_widelec: Hehe, świetne porównanie. Swoją drogą fajnie by było zrobić challange na Wykopie, gdzie każdy ma konto powiedzmy po 0.03 BTC i do wyznaczonej daty ma mieć najwięcej ze wszystkich z trejdów. Jakby do tego zrobić wpisowe i pulę nagród to już w ogóle.

@yjkis: @kryptomanix Niestety nie prowadzę, ale muszę zacząć.
  • Odpowiedz