Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.9% (10)
- B 36.9% (75)
- C 46.8% (95)
- D 11.3% (23)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Dominik i Budyn z kolegami probowali juz zarabiac na gadzetach zwiazanych ze Szkolna i sie na tym przejechali. Koszulki, kubki itp, musialyby byc naprawde dobre i smieszne, zeby ktokolwiek to kupil. Lukasz Cale Te mial pare fajnych projektow, ktore mogly sie dobrze sprzedac, ale zostal s---------y ze stanowiska, zanim wdrozyl je do produkcji, wiec sie nigdy nie dowiemy...
Akurat w wypadku dwoch pierwszych, nic sie nie sprzedalo, bo bylo c-----e (bluzy i tshirty z cytatami majora, b brzydkie, dziwaczna czcionka, zero grafik, same napisy- major wystepuje czasami w jednej z nich), a Lukaszka Zasranego s--------l Wykop, a nie Prezydent
Takie wlasnie byly bluzy Dominiczka Zasranego. Ta w ktorej czasem chodzi major jest jednolicie czarna z napisem Ogolem Cale Te powtorzonym 3 razy. Chyba sam major wymyslilby cos lepszego