Aktywne Wpisy

GuPerko1 +29
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
źródło: 1000006593
Pobierz
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma

#linux
Zainstalowany, nigdy nie aktualizowany, nigdy nie wzbogacany żadnymi aplikacjami czy konfiguracjami.
Bo na Desktop to wyśrubowana stabilność zacznie dość szybko przeszkadzać, bo będą stare wersje pakietów.
A jak na Serwer to RH/Centos/Debian.
Ale środowisko graficzne to Gnome - więc nie każdemu pasuje. Wypróbuj, jeśli wolisz inny DE to może po prostu Ubuntu.
Wcześniej miałem Manjaro, ale tam z racji naprawdę nowych wersji wszelkich pakietów czasem coś potrafiło się #!$%@?ć. Ale jak
Znaczy jak ktoś ma to w dupie (jak ja, bo w sumie jest o niebo wygodniejszy pacman z aur helperami), to używa i się nie przejmuje. Ale jak masz to mamie zainstalować na komputerze, to nie polecam.
instalowałbym OpenSuSe Leap, Mint, Ubuntu LTS - w tej kolejności :-)
@hiperchimera: Średnio jakieś 5 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To takie trochę zapomniane distro w czasach Ubuntu, ale jest dość prężnie rozwijane. Community za granicą też spoko, nie wiem jak w Polsce.