Wpis z mikrobloga

Ja p------e... Im więcej gram w #csgo tym mniej mi się chce. K---a raz na pięć gier trafia się normalna drużyna, a pozostałe 80% to jest 2-3-4 ruskich, którzy n----------ą w tym gadzim k---a rakowym języku i za c---a nie dają żadnego info a jeszcze p-----ą i blyatują jak nie ugrasz clutcha albo jak padają.

Ruscy to jest k---a największe g---o gier online ever.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dalamar: U mnie to samo, co mecz ten sam schemat. Kiedyś grałem sobie na lem-supreme i dało się tam normalnie pograc i rzadko trafiał się toxic albo typowy rusek, ale parę miesięcy temu zrobiłem sobie przerwę i po powrocie dało mi szeryfa i teraz od dłuższego czasu wędruje od szeryfa do dwóch kałachów bo nie mogę się wyrwac z tego bagna przez tych j------h ruskich i polaków imbecyli xD Wchodzę
  • Odpowiedz
@Kotniepies: myslisz ze jak wejdzie "rosyjski internet" to oni nie beda mogli grac w gry multi? XD w rosji z 90% nastolatkow i mlodych ludzi n--------a w gry: csgo, pubg, dota2, lol, wow, rosja to najwiekszy rynek w europie i nikt o zdrowych zmyslach nie zabroni im grania w gry przez internet
  • Odpowiedz
@WarmWeather: W chinach nie ma to zwiazku z internetem tylko z samym rynkiem gier.
Jesli chcesz prowadzić działalność w chinach, firma musi byc wlasnoscia chinska, jesli nie jest a chcesz operowac biznesem na chinskim rynku musisz podjac wspolprace z chinska firma, ktore bedzie zajmowac sie hostowaniem serwerow i sprzedaza gier. Dlatego np valve podjelo wspolprace z "perfect world" czyli firma, ktora zajmuje sie wydawaniem gier valve w chinach. Podobnie blizzard
  • Odpowiedz
@Dalamar mowisz do ruska : ja z polszy. Odrazu traktuja cie lepiej. Jak jestes z ruskimi i iest arab mowisz one kebab please. Smieszkuja odrazu. Jak ruski clutcha robi to piszesz. Clutch or nudes. Tez smieszkuja. Da sie z nimi grac ale trzeba sie dostosować i nadawac na ich falach
  • Odpowiedz
@Dalamar kolejny raz czytam, że same ruski w teamie i grać się nie da. Ja gram sporadycznie i 1/10 meczow trafię jakiegoś ruskiego raka, pozatym da się grać normalnie. Ale jak masz silvera/golda to się nie dziw ziomo
  • Odpowiedz