Aktywne Wpisy

ninetyeight +594
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
xoxo900 +7
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie

Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe czy taki kurna lew ma haluny jak sobie nie odeśpi swoich 8 godzin. XD
źródło: comment_wj9K97eHsF0hMRagaPmYCeuJ0ZszgHt7.jpg
PobierzMnie moj chłopak kiedyś nagrał jak z nim gadałam, to sama się siebie bałam bo gadał tak bez uczuć jak nie ja, o jakiejś szkole magii. XDD On mnie dopytywał o jakieś szczegóły abym opowiadała, a ja do niego "ty nic nie wiesz ty nic nie rozumiesz". Mój niebieski po 6 latach nauczył się już ze mną postępować jak wyciągam ksiazki z półek w ciagu
Ale spię ostatnio z takim monitorem snu z bardzo dokladnym zyroskopem i co noc widać, że jak jestem w fazie REM gdzie powinnam dostać tego "paraliżu" ciała typowego dla tej fazy to miotam się po łóżku jak #!$%@?, ale na szczęście nie wstaję.