Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +246
Kilka młodych p0lskich studentek wpadło na pomysł, by organizować imprezy z serii "afro vibes" czyli w skrócie na parkiecie kilkudziesieciu mokebe z erazmusa + p0lki. Pierwsza taka impreza odbyła się a jakby inaczej w Warszawie. Zrozpaczone młode dziewczyny pisały w komentarzach że też by chciały ja taka imprezę, organizatorka uspokoiła witaminki że dla każdej znajdzie się czarny boleć bo ruszają z tournee po wszystkich większych miastach w PL ( ͡° ͜
KosmicznyPaczek +291
Zapraszam do kontaktu przez PW.
#applemusic #apple #ios #iphone
@Shmit Podajesz mi swój Apple ID, ja wysyłam na niego zaproszenie. Każdy ma swoje indywidualne konto.
@Grzesiek11: xDDDDD #!$%@? polaczki biedaki. #!$%@? aż żal jak się to czyta. #!$%@? spotify 20zł/m tidal 10 zł w promce na miecha a zawsze znajdzie się polaczek co to dla niego za dużo xDDDDD
@Grzesiek11: płacę regularnie #!$%@? 20zł. To nawet nie jest paczka dobrych fajek w tych czasach. Bądźmy poważni. Naprawdę...
@Shmit: typowa odpowiedź od typowej osoby twojego pokroju.
@Shmit: xD Jeszcze Ci zaraz wacka wyślę to też wstaw sobie.
@Shmit: no widać widać patola to z Ciebie. Chcesz te 2 dychy? Dam Ci jak Cię nie stać. Biedaku polaczku zawistny xD
Nie interesuje mnie ile płacisz i komu, wątpię żeby kogokolwiek w tym temacie to interesowało.
@Grzesiek11: Prowokuje, żeby dać tym ludziom do myślenia. Te serwisy naprawdę robią świetną robotę i starają się dotrzeć ze swoją ofertą do każdego, nawet tych mniej zamożnych. A taki p0laczek co robi? Jeszcze mu źle. Jeszcze musi przycebulić. Kiedyś 20 zł za płytę
@Shmit: Gdybyś był taki bogaty na jakiego się kreujesz to byś się w takie coś nawet nie bawił. Masz rację, skoro możesz zapłacić za coś "mniej" to skorzystaj, ale nie obrażaj się później jak ktoś nazwie cię cebulakiem albo p0laczkiem.
Komentarz usunięty przez autora