Cześć! Chcę sprzedać peżota 307 z 2011 xD, kupiony 2 lata temu do nauki za 7 kafli. I nie wiem, czy lepiej samemu to opychać, czy do jakiegoś #mirekhandlarz skupu oddać. Bardziej niż na wyciśnięciu każdej złotówki z niego liczę na spokój i bezproblemowość. Nie chcę się targować, odbierać telefonów o 3 w nocy itp, słuchać, że tydzień po zakupie pękła głowica i żebym opłacił naprawę. I dlatego skłonny jestem odsprzedać auto handlarzowi, ale czy tu są jakieś haczyki itp? Czy warto oddać takie auto do czyszczenia przed sprzedażą handlarzowi?
@mlodedrwale: zapewne chodzi o kartę sim do telefonu z nowym numerem - podajesz na czas sprzedaży ten nowy, jak sprzedasz to już z niego nie korzystasz i masz spokój
@mlodedrwale: z jednej strony masz wygodniej, bo wszystko ktoś robi za Ciebie a Ty dostajesz tylko pieniądze, ale z drugiej pośrednik też swoją część zabiera i dostajesz mniej. Musisz wiedzieć na czym bardziej Ci zależy
@mlodedrwale: z jednej strony masz wygodniej, bo wszystko ktoś robi za Ciebie a Ty dostajesz tylko pieniądze, ale z drugiej pośrednik też swoją część zabiera i dostajesz mniej. Musisz wiedzieć na czym bardziej Ci zależy
@mdmicky92: właśnie zależy mi na tym co napisałeś, liczę się że dostanę mniej, ale zastanawiam się, czy jest jakiś deal breaker przy sprzedaży handlarzowi, bo jeśli mam jechać i dostać 1-1,5 tys. mniej
@mlodedrwale: jeżeli po prostu wstawisz do komisu, wtedy jest szansa, że będzie te półtora tysiąca mniej. Jednak jeżeli po prostu będziesz chciał sprzedać handlarzowi, na pewno będzie próbował dać Ci jak najmniej
Chcę sprzedać peżota 307 z 2011 xD, kupiony 2 lata temu do nauki za 7 kafli. I nie wiem, czy lepiej samemu to opychać, czy do jakiegoś #mirekhandlarz skupu oddać. Bardziej niż na wyciśnięciu każdej złotówki z niego liczę na spokój i bezproblemowość. Nie chcę się targować, odbierać telefonów o 3 w nocy itp, słuchać, że tydzień po zakupie pękła głowica i żebym opłacił naprawę. I dlatego skłonny jestem odsprzedać auto handlarzowi, ale czy tu są jakieś haczyki itp?
Czy warto oddać takie auto do czyszczenia przed sprzedażą handlarzowi?
#samochody #sprzedamauto
@mlodedrwale: Starter dostaniesz za parę złotych a zagwarantuje ci spokój po sprzedaży.
@chciwykrasnolud: co to jest starter? Jestem zupełnie zielony w temacie :|
@mdmicky92: właśnie zależy mi na tym co napisałeś, liczę się że dostanę mniej, ale zastanawiam się, czy jest jakiś deal breaker przy sprzedaży handlarzowi, bo jeśli mam jechać i dostać 1-1,5 tys. mniej