#fut In game formacja 4-4-2 - lepiej do Guardioli do pary w środku pomocy wrzucić tu Kante czy Screama Dele Alliego(mam go w tej chwili, poza 3 gwiazdkami słabszej gra mi się nim spoko)?
@iti1986: wątpliwości mam tylko takie czy wrzucenie na środek pomocy guardioli, który trzyma mi zgranie i kante nie będzie strzałem w stopę pod kątem ofensywy :/ że Kante rzeźnik to wiem oczywiście :P
@iti1986: tak tak, zgranie będzie w porządku, bardziej chodzi mi o to, czy grał ktoś w środku dwoma pomocnikami, gdzie każdy nominalnie był ŚPD, czy zdawało to egzamin w jakimkolwiek stopniu.
@its_all_in_the_game: gram tą formacją i potrzebny jest jakiś box2box. Ja gram w środku Rttf Torreira, jako ten bardziej defensywny (ale ma przyzwoite strzały) oraz Flashback Paulinho jak ten bardziej ofensywny, ale dobry w obronie jednocześnie.
Często mam w meczu, że mi Paulinho dołącza sie,/wbiega za przeciwnika i ładuje bramki. 2 defensywnych że słabymi strzałami bardzo ograniczy Twoje możliwości w ofensywie
In game formacja 4-4-2 - lepiej do Guardioli do pary w środku pomocy wrzucić tu Kante czy Screama Dele Alliego(mam go w tej chwili, poza 3 gwiazdkami słabszej gra mi się nim spoko)?
Często mam w meczu, że mi Paulinho dołącza sie,/wbiega za przeciwnika i ładuje bramki. 2 defensywnych że słabymi strzałami bardzo ograniczy Twoje możliwości w ofensywie
Komentarz usunięty przez moderatora