Wpis z mikrobloga

Czytam wszystkie recenzje i wszędzie piszę że film nie spójny z poprzednią częścią i nielogiczny, tylko jeden polski jutuber od marveli z nadwagą i kolorowymi włosami twierdzi że jest inaczej xD

#starwars #gwiezdnewojny #film
  • 20
  • Odpowiedz
@Zuben: jeszcze ten filmik z wczoraj jak zaczął się nagle spuszczać nad The Last Jedi nazywając ten film bardzo pomysłowym i gratulował producentowi odwagi w zrobieniu takiego dzieła XDDD
  • Odpowiedz
Aż tak was dupa boli, że ktoś może zmienić zdanie na temat czegoś? I przedstawić więcej argumentów dlaczego coś jest złe/dobre niż "lol do dupy bo jest murzyn i gruba chinka, lewactwo zniszczyło sw". Tym bardziej, że na samym początku typ mówi, że tlj obejrzał jeszcze raz, po seansie the knives out, które dało mu dużo do myślenia?

• Odpowiedz
@Zuben: Jak powiedział że zemsta sithów słaba według niego to wiadomo od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale za comics weekly to tesknie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@REMIR3X: Jak już się obejrzy film, to już nie można zmienić zdania. A jak jeszcze się nagra recenzję, no to już pozamiatane, nie można oglądać kolejny raz i zmieniać zdania, bo znawca na wykopie cię wyśmieje.
  • Odpowiedz
@Zuben: Będzie niespójny bo już The Last Jedi #!$%@?ł wszystko co zostało zbudowane do kosza. Tego się uratować nie da. Jedyne co można zrobić to iść i śmiać się z tego jak bardzo to będzie słabe.
  • Odpowiedz
@biczek: Przecież prequele to największa sraka ever. Polecam omówienie Plinketta na youtube gdzie punktuje bzdure za bzdurą. Czyli w sumie prawie każda scene. Gorge Lucas wielki wizjoner ze scenariuszami na kolanie w jedną noc napisanymi XDD
  • Odpowiedz
@Zuben: mnie się last jedi bardzo podobał nie wiem czemu wszyscy mają z tym filmem problem ( ͡° ͜ʖ ͡°). I teraz, oglądając skywalkera czułem chyba to co czuli ci wszyscy ludzie narzekający na last jedi. Film zdecydowanie niespójny, zlepek różnych pomysłów, ciągłe podnoszenie stawek w nieskończoność. Przynajmniej kylo renowi jakoś relatywnie zamknęli ten character arc, co z tego że z gracją słonia. A mogło być
  • Odpowiedz