Aktywne Wpisy
WielkiNos +926
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos +326
Morderca, który zabił 2 kobiety dusząc je, a jedną z nich kiedy jeszcze oddychała rozjechał autem aż jej się flaki rozpruły i przykleiły do asfaltu jest podziwiany i uwielbiany. Zobaczcie komentarze z fb i tiktoka. Powstały w ogóle jakieś grupy walczące o jego ocalenie itd.
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
-policja prowadzi śledztwo
-rodziny żyją w strachu
Chyba jednak nie jest OK bycie bialym ¯\_(ツ)_/¯
#codzienneokay #przemyslenia #ciekawostki #neuropa #4konserwy
Suddenly: jakiś cep psuje znaczenie swastyki
Teraźniejszość: nikt, kto żyje w rejonie dotkniętym przez cepa nie lubi swastyki
Miliony pytań bez odpowiedzi. Jak to jest, że ludzie nie lubią symboli używanych przez nazistów?
@Nieprzyjazny_Ziemniak: no wlasnie - bycie bialym to to samo co nazim ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Badź lewico
Zacznij nazywać wszystkich faszystami i nazistami
Uwierz w swoje własne #!$%@?
Wszystko staje się nazistowskie
Jak to się
@TotalDisaster: noo, dobrse że udało sie namówić neonaziolków pokroju Spencera, żeby nieironicznie używali tego symbolu jako dog whistle (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zajebisty trolling, tak dobrze zrobiony, że nawet neonaziści zaczeli się posługiwać wymyślonym symbolem, super sprawa! Top keke lewactwo ponownie Z A O R A N E
Śmieszy mnie wasze freethinkerowe podejście, tacy #!$%@? intelektualiści i mistrze trollingu się znaleźli, a nie
Zresztą to, że neonaziści zaczęli też tego używać (czego nie jestem pewien) nie zmienia faktu, że hasło powstało raczej jako troll/satyra niż legitny rasizm. Zresztą, #!$%@?, nie ma w nim nic rasistowskiego xdd
Ciekawe tylko dlaczego, hmmm... Kurde gdybym tylko wiedział co to jest SYMBOL
Kurde wy macie w ogóle coś z głowami
Przyznam, że jest to niełatwe zagadnienie. Prawda, salut rzymski i
I zainteresowani wiedzą o
@Nieprzyjazny_Ziemniak: jedna skrajność rodzi drugą skrajność
Gdyby lewicowi ułomnie myślący nie #!$%@? się co chwilę o to, że:
- biała kobieta
@y0da: spoko, skoro twoim zdaniem odpowiednią reakcją na te pierdoły jest propagowanie neonazistowskich symboli, to kim ja jestem żeby Cię oceniać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@y0da: no nie jest, wy jesteście jacyś ułomni? Ile razy mam pisać to samo?
Jest po prostu używane przez neonazistów. Tak jak swastyka kiedy, sama swasta zła nie jest (✌ ゚ ∀ ゚)☞