Aktywne Wpisy

Vidella +4
Chłopcy są jacyś nienormalni. Moja przyjaciółka ma (albo miała, aktualnie ciężko powiedzieć) chłopaka. Są ze sobą ponad rok. Parę tygodni temu mieli poważną kłótnie i "zerwali" ze sobą. W cudzysłowie, bo po jakimś tygodniu do siebie wrócili, zerwanie w emocjach. Moja przyjaciółka przez ten czas spotykała się z jednym chłopakiem no i przespali się ze sobą kilka razy.
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej

posepny1 +312

Szłam z tą paczką do domu trochę w stresie, bo niesamowicie coś w niej grzechotało, jakby ryż albo szkło i bałam się, że to będzie jakaś porażka... a tu taka niespodzianka. Te niepokojące dźwięki wydawała...wydawał...wydawało to takie fajne coś z gwoździkami i szybką XD Nie wiem, jak to nazwać, ale jest super. Mój niebieski od razu zaproponował "odciśnij tam pieroga". Póki co poprzestalam na dłoni i macham do Ciebie anonimowy Mirku z podziękowaniem za rewelacyjną paczkę :) Szczególnie podoba mi się radziecka okładka na paszport, pasuje idealnie i przyda się na sylwestra - jadę na Ukrainę. Skarpetki już mam na nogach, są urocze ʕ•ᴥ•ʔ Zaraz otwieram czekoladę i siadam do pierwszej partii w Red7 Dziękuję!!!
#wykopaka