Oszty @oszty! ( ͡°͜ʖ͡°) Paczucha odebrana, rozpakowana. List przeczytany, zawartość zajebista. :D I zacznę od listu (nie, nie upublicznię go! ( ͡°͜ʖ͡°)). Faktem jest, że lubię opisywać wiele rzeczy zbyt technicznie. Kiedyś się to na mnie zemści. xD ciesze się jak dziecko z tych czeskich przysmaków - nigdy ich nie próbowałem, więc będę mieć teraz okazję! Piszę to też zajadając ciasteczka od ciebie i Twojej mamy. Są przepyszne i odpowiednio zajebiste (sam nie wiem jak to opisać)! Sam kiedyś do domu przyjeżdżałem by tylko spać. Miałem tak kilka lat - dwie prace, studia, obrona pracy, itp. W domu przybywałem wtedy praktycznie tylko w nocy, ale na szczęście udało mi się wyjść z tego. I Tobie też życzć wyjścia z tej pętli! Długo nie można tak ciągnąć, więc trzymam MOCNO kciuki (aż robią się sine ᕦ(òóˇ)ᕤ)! Dzięki za ocenę kanału i moich tańców! Jest mi na prawdę miło! Just Dance polecam! A jak chcesz przetestować, to możesz zobaczyć Just Dance Now - aplikacja na Androida/iOS + strona w przeglądarce. Można obczaić i zobaczyć, czy jest świetne! ( ͡°͜ʖ͡°) Choroba minęła, aczkolwiek pozostało mi jeszcze sporo flegmy. Ale wolę nie rozpisywać się w tym temacie. >.> Jest zdecydowanie lepiej niż dwa tygodnie temu, kiedy miałem niemal 40 stopni gorączki... No, ale sporo rosołku się zjadło. :) Mam też nadzieję, że w tym roku u Ciebie bez rewelacji żołądkowych! Ah, moja okolica. Z 10 piętra ładnie widać morze i jezioro! A książkę z miłą chęcią przeczytam. :D Spacery - nie robię tego zbyt często, ale jak już to Góra Chełmska, Park Książąt Pomorskich czy Lubiatowo. Lubię te miejsca. :)
A co do fantów, to dzięki za wiele słodyczy. Przyda się na święta (i nie tylko, a pewnie zjem jeszcze wszystko przed wigilią! XD). Pierniczek zawiśnie na choince (lub ścianie), a herbatę muszę spróbować! :D No i coś, przez co ucieszyłem się jak dziecko. Figurko Funko Pop z Crashem Bandicootem. <3 <3 <3 Mój ulubieniec z czasów dzieciństwa! :D Wielkie dzięki @oszty. Trafiłaś idealnie w moje gusta. :D Życzę Ci również spokojnych świąt i wielu sukcesów z życiu! ( ͡º͜ʖ͡º)
PS. Czarny kod niestety powiedział 0. Ale może kiedyś powie 13k. :D PS2. Sylwek pewnie jak zwykle z Wykopem. :D PS3. Konto będzie żyć. :P
PS4. Teraz trochę żałuję, że przez chorobę musiałem sporo na lekarstwa wydać, przez co mój budżet na paczkę dla Mireczka był mocno uszczuplony. ( ͡°ʖ̯͡°) Mam nadzieję, że mojemu Mireczkowi przypadnie do gustu to co przygotowałem i napisałem.
@p98: ale mi się cieplutko zrobiło jak to wszystko przeczytałam! (。◕‿‿◕。) bardzo się cieszę, że trafiłam w Twoje gusta! Robienie paczuszki dla takiego fajnego Mireczka to była czysta przyjemność ʕ•ᴥ•ʔ szkoda, że nie wyszło ze zdrapką ale kto nie ma szczęścia w loteriach ten ma szczęście w miłości 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ także chyba na lepiej
Paczucha odebrana, rozpakowana. List przeczytany, zawartość zajebista. :D I zacznę od listu (nie, nie upublicznię go! ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Faktem jest, że lubię opisywać wiele rzeczy zbyt technicznie. Kiedyś się to na mnie zemści. xD
ciesze się jak dziecko z tych czeskich przysmaków - nigdy ich nie próbowałem, więc będę mieć teraz okazję! Piszę to też zajadając ciasteczka od ciebie i Twojej mamy. Są przepyszne i odpowiednio zajebiste (sam nie wiem jak to opisać)!
Sam kiedyś do domu przyjeżdżałem by tylko spać. Miałem tak kilka lat - dwie prace, studia, obrona pracy, itp. W domu przybywałem wtedy praktycznie tylko w nocy, ale na szczęście udało mi się wyjść z tego. I Tobie też życzć wyjścia z tej pętli! Długo nie można tak ciągnąć, więc trzymam MOCNO kciuki (aż robią się sine ᕦ(òóˇ)ᕤ)! Dzięki za ocenę kanału i moich tańców! Jest mi na prawdę miło! Just Dance polecam! A jak chcesz przetestować, to możesz zobaczyć Just Dance Now - aplikacja na Androida/iOS + strona w przeglądarce. Można obczaić i zobaczyć, czy jest świetne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Choroba minęła, aczkolwiek pozostało mi jeszcze sporo flegmy. Ale wolę nie rozpisywać się w tym temacie. >.> Jest zdecydowanie lepiej niż dwa tygodnie temu, kiedy miałem niemal 40 stopni gorączki... No, ale sporo rosołku się zjadło. :) Mam też nadzieję, że w tym roku u Ciebie bez rewelacji żołądkowych!
Ah, moja okolica. Z 10 piętra ładnie widać morze i jezioro! A książkę z miłą chęcią przeczytam. :D Spacery - nie robię tego zbyt często, ale jak już to Góra Chełmska, Park Książąt Pomorskich czy Lubiatowo. Lubię te miejsca. :)
A co do fantów, to dzięki za wiele słodyczy. Przyda się na święta (i nie tylko, a pewnie zjem jeszcze wszystko przed wigilią! XD). Pierniczek zawiśnie na choince (lub ścianie), a herbatę muszę spróbować! :D
No i coś, przez co ucieszyłem się jak dziecko. Figurko Funko Pop z Crashem Bandicootem. <3 <3 <3 Mój ulubieniec z czasów dzieciństwa! :D
Wielkie dzięki @oszty. Trafiłaś idealnie w moje gusta. :D
Życzę Ci również spokojnych świąt i wielu sukcesów z życiu! ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS. Czarny kod niestety powiedział 0. Ale może kiedyś powie 13k. :D
PS2. Sylwek pewnie jak zwykle z Wykopem. :D
PS3. Konto będzie żyć. :P
PS4. Teraz trochę żałuję, że przez chorobę musiałem sporo na lekarstwa wydać, przez co mój budżet na paczkę dla Mireczka był mocno uszczuplony. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam nadzieję, że mojemu Mireczkowi przypadnie do gustu to co przygotowałem i napisałem.
#wykopaka