Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Panowie z tagu #wislakrakow nie jest z nami tak źle. Na pewno większość pamięta taką drużynę jak Deportivo La Coruna. Grają dzisiaj mecz w Pucharze Króla w Hiszpanii i z ciekawości sprawdziłem ich serie ostatnich meczy. I tak oto La Coruna nie wygrała przez 19 kolejnych spotkań... Pamiętam że to klub który kiedyś mocno mieszał w La Liga, teraz okupują ostatnie miejsce w La Liga2 i od początku sezonu wygrali tylko jeden, zresztą pierwszy, mecz! To dopiero musi być dramat dla kibiców.

#laliga #ciekawostki
DEXTER2403 - Panowie z tagu #wislakrakow nie jest z nami tak źle. Na pewno większość ...

źródło: comment_oKuL4AsQHcFZ2r6wo3Am35KybGNiqzGg.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@pezet90: związek widzę taki, że klub który kiedyś osiągał coś w najwyższej klasie rozgrywkowej zamyka właśnie tabele w LaLiga2, a jeżeli nie podoba Ci się post to mozesz dodać mnie na czarną listę i nie spinać się tak. Rzadko kiedy coś dodaje, ale uznałem że jest to dosyć ciekawy przypadek i chciałem się tym z kimś podzielić :)
  • Odpowiedz
La Coruna idzie jak burza

@DEXTER2403: to co siestało z drużyną jak trenerem znowu został Vázquez jest niesamowite. Wcześniej od końcówki sieprnia do do połowy grudnia nie mogli wygrać w lidze (19 spotkań). Zmiana trenera i 8 zwycięstwo z rzędu.
  • Odpowiedz