Aktywne Wpisy
Blondynka34 +174
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +111
On tylko nawoływał do zbrojenia się przed 'wrogiem', do którego jak sam zauważył należą żona i córka prezydenta.
Wzywał też do jakiegoś tam ostatecznego rozwiązania kompletnie z niekojarzącego się z III Rzeszą.
Ogólnie to można sie rozejść, w p*lsce nie ma antysemityzmu ani neonazizmu.
He's a good boi, he dindu nuffin
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #neuropa #bekazkatoli
Wśród patologii umysłowej, która już wcześniej miała go za idola
Komentarz usunięty przez autora
'Moja walka' - zero powiązań z Hitlerem.
'Ostateczne rozwiązanie' - zero powiązań z Hitlerem.
Obsejsja na punkcie żydów - zero powiązań z Hitlerem.
Jego koleżka napisał książkę 'Jak pokochałem Adolfa Hitlera', pewnie też zero powiązań z Hitlerem
Nawet nie wiem kto to jest xD.
@reddml: Weź cofnij się do 11 listopada i spróbuj jeszcze raz sformułować to samo zdanie.
11 listopada, gdzie Marsz Niepodległości w Warszawie ledwo poszedł, we Wrocławiu został rozwiązany, ze względu na jego faszystowski charakter.
Międlar nie jest problemem, problemem jest ilość ludzi, którzy go popierają.