Aktywne Wpisy
Damianowski +843
Jako że czasami znajomi pożyczają ode mnie książki to zdarza się że kupuję po 2-3 egzemplarze tych fajniejszych.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
#sikorski #bekazpisu #neuropa #heheszki #polityka
1. Radek Sikorski w stanie wojennym był jeszcze nastolatkiem. Raczej ciężko od dzieciaka oczekiwać czegokolwiek. Aczkolwiek warto dodać że w swoim liceum pełnił funkcję przewodniczącego uczniowskiego komitetu strajkowego(Marzec 81), będącego odpowiedzią na tzw. wydarzenia bydgoskie.
2. W przeciwieństwie do Jarkacza nie robi z siebie bohatera opozycji.
3. Swoją odwagę udowodnił jadąc do ogarniętego wojną Afganistanu. Jaro wtedy grzał tyłek u mamusi.
Komentarz usunięty przez autora
@vin42: "polackość" czyli latanie z szabelką w dłoni, pieniactwo, brak myślenia długofalowego, wieczna pretensjonalność względem innych państw i brak pracy u podstaw. Ostro i ze smakiem to wygarnął.
@vin42: obecny rząd. Jako przykład podajmy nowelizację ustawy o IPN.
@numer_rachunku_karty:
Możesz coś więcej o tej książce napisać?
@vin42: xDDD i co takiego nasz rząd na tym ugrał? Już odpowiadam: jedno wielkie NIC! Nawet powiem więcej. Nie tylko nic nie zyskali, ale skompromitowali się wycofując ustawę pod dyktando ambasady USA i Izraela. To jest właśnie "polactwo". Zamiast metodycznej codziennej pracy, jest machanie szabelką pod publikę i później spektakularna porażka.