Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki!
Dostałem TF TV od kolegi @tagujto, którego rzecz jasna serdecznie polecam, dorzucił mi jeszcze jakieś dwa gratisiki :D
I teraz pytanie do Was...
Czy TF TV miał jakąś reformulację? Mam wrażenie, że kiedyś wąchałem TV, w którym główne skrzypce grała wanilia, a nie ten tytoń. Na uczelni dziś usłyszałem, że mam "strasznie mocne perfumy" i że to "nietuzinkowy" zapach (czyli chyba nic dobrego nie mieli na mysli).

Drugie pytanie... Słyszalem, że w 2018 czy tam 2019 miała miejsce reformulacja Hawasa, ma ktoś porównanie, jak drastycznie się zmieniła trwałość i projekcja?
PS. Kupię Hawasa sprzed reformulacji, odlewkę (troszkę większą) bądź cały (lub z ubytkiem) flakon.

PS2. Przyszedł mi też Herod, rozmyślam nad rozlaniem z 50 ml tego cuda ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

#perfumy
Wrilan - Cześć Mireczki!
Dostałem TF TV od kolegi @tagujto, którego rzecz jasna serd...

źródło: comment_0oigawIYXtkqxiRjj6zpYU4UlzPn8RT0.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@Your_Mother_Was_Cheaper: To zależy, z ust moich znajomych to takie "no tak średnio bym powiedział" XD
Potem dałem koledze do powąchania Hawasa (dekant w plecaku noszę xD) i powiedział: "ale ten to fajny", więc no cóż... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wrilan odnośnie TF TV mam podobne odczucia, bo strasznie mnie przytłacza nuta tytoniu, która aż szczypie i gryzie w nos. Dziwne jest to, że dużo inaczej opisują go recenzje w internecie. Później po długim czasie ten tytoń zanika i jest piękna słodka wanilia, aczkolwiek żeby przebrnąć przez pierwszą fazę jest ciężko. Dużo osób rozebrało TV, więc niedługo pojawi się wysyp opinii (mam nadzieję) :)
  • Odpowiedz
@Wrilan: tak mam TV od Boa i parametry to delikatnie mówiąc żart. 3 globalne wyjścia, za każdym razem man wrażenie że gorzej. Dziewczyna po godzinie żeby coś poczuć musi wąchać mi szyję. Kiedyś zapach też się różnił. Wydaje mi się że nie był tak jednowymiarowym ulepem
  • Odpowiedz
@Inguz: Czyli nie tylko ja czulem taki jakby miód xD
@dr_love: Czyli mnie nie powaliło, była zmiana ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do trwałości to nie, mój się trzyma jak Polacy socjalizmu
  • Odpowiedz