Aktywne Wpisy
Antybuka +53
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +96
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
Dostałem TF TV od kolegi @tagujto, którego rzecz jasna serdecznie polecam, dorzucił mi jeszcze jakieś dwa gratisiki :D
I teraz pytanie do Was...
Czy TF TV miał jakąś reformulację? Mam wrażenie, że kiedyś wąchałem TV, w którym główne skrzypce grała wanilia, a nie ten tytoń. Na uczelni dziś usłyszałem, że mam "strasznie mocne perfumy" i że to "nietuzinkowy" zapach (czyli chyba nic dobrego nie mieli na mysli).
Drugie pytanie... Słyszalem, że w 2018 czy tam 2019 miała miejsce reformulacja Hawasa, ma ktoś porównanie, jak drastycznie się zmieniła trwałość i projekcja?
PS. Kupię Hawasa sprzed reformulacji, odlewkę (troszkę większą) bądź cały (lub z ubytkiem) flakon.
PS2. Przyszedł mi też Herod, rozmyślam nad rozlaniem z 50 ml tego cuda ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Potem dałem koledze do powąchania Hawasa (dekant w plecaku noszę xD) i powiedział: "ale ten to fajny", więc no cóż... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dr_love: Czyli mnie nie powaliło, była zmiana ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do trwałości to nie, mój się trzyma jak Polacy socjalizmu