Wpis z mikrobloga

Stworzyłem grę o Wykopie/Mirko #nostaliga
Online (polecam zapis tekstowy)
Android
IOS

Hejka, jakoś tak dzisiaj trafiłem na swój Stary wpis o Mirkowaniu i nabrało mnie troszkę na #nostaliga wpis ma już 2 lata, pamiętam, jak na nocnej wstawiłem info o powstawaniu gry, a później kolejne info na dziennej i wpadło 2.7k plusów (nigdy mi się nie udało pobić tej liczby( ͡° ͜ʖ ͡°)), była też dość ciekawa sytuacja, wpis dostał z 600-700 komentarzy i na każdy odpisałem :-}
Później była masa pracy z dodawaniem własnych powitań do gry (ogrom użytkowników na nick z Wykopu ma własne powitanie + generator nicków w grze opiera się na nickach z Wykopu). W sumie masa pisania tekstów i masa pracy. Sam efekt (patrząc z perspektywy czasu, był tragiczny, na grę bardziej patrzę nostalgicznie). Jakoś tak rok się kończy i naszło mnie na te przemyślenia. W sumie nie mam dalszych planów rozwoju Mirkowania, w tym roku (Luty) wyszła ostatnia aktualizacja, wyszła też w tym roku wersja na IOS i to tyle. Jeśli ktoś nadal nie grał w Mirkowanie, to warto zagrać, sama gra wygląda brzydko (nie ma to, jak dobry marketing), nie jest niczym niezwykłym. W sumie gra wyszła oficjalnie 12 stycznia (2018), a w grudniu (2017) (chyba) były beta testy, może dlatego dzisiaj mnie wzięło na przemyślenia.

A i tak w grze jest wiele nawiązań do zboża #pdk i wielu innych rzeczy :-} Jest też sporo o moderacji, różnych żartach z Wykopu. Mirkowanie jest prostym clickerem. Wstawiam słynny screen z gry #pdk :-}
#wykop #glupiewykopowezabawy #heheszki #humorobrazkowy
DonislawDev - Stworzyłem grę o Wykopie/Mirko #nostaliga
Online (polecam zapis teksto...

źródło: comment_Ed2rrjT7gYLokM273W4qLChzoswTIT0D.jpg

Pobierz
  • 3