Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
waro +555
Dżizas, co USA to jednak USA. Tyle #!$%@? ze strony europejskich polityków jak to z ruskimi trzeba szukać jakiegoś pokojowego porozumienia, a tutaj wujek Joe wyskakuje w Kijowie niczym królik z kapelusza i pyta się ruskich - "heh, no i co mi się zrobicie wy bulwy?"
God bless America, jak ja #!$%@? kocham ten kraj.
#ukraina
God bless America, jak ja #!$%@? kocham ten kraj.
#ukraina
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Za tydzien jade na 4-tygodniowe urlop i w styczniu zobacze czy bede mial ochote do tego wracac i czy gra poprawi sie w jakimkolwiek stopniu (dobrze, wiemy ze na 99% nie).
Podchodzilem do tej fify mega pozytywnie i nawet mechaniki mi odpowiadaly do czasu kiedy EA zaczelo naprawiac 1 rzeczy i psuc 2 kolejne z kazdym kolejnym gameplayem. Doszedlem juz do etapu gdzie nie wazne czy gram NIF Insigne za 20k, czy TOTGS Mertens za 500k czy Scream Insigne za 1m, nie jestem w stanie juz rozroznic, ktory lepiej wykaczana akcje.
Przez ostatnie tygodnie gralem coraz mnie i coraz mniej, a najwiekszym zniecheceniem do tej gry jest wszechobecny delay, ktory wystepuje w kilku jak nie kilkunastu formach. DDA (dynamic difficult adjustment) jest w tym roku jeszcze bardziej zauwazalne niz wczesniej. Mecze w ktorych jestem w stanie komfortowo wygrac 3-4 bramkami zdarzaja sie moze raz na 15 razy, cala reszta to 1:0 - 1:1, 1:2. Wielokrotnie jak wygrywam 1 czy 2 bramkami z przeciwnikiem to gra robi wszystko by mecz byl jak najbardziej wyrownany. Kazdy ma postawiony autobus i ciezko sie przebic przez pole karne, tym bardziej ze nawet jak oszukasz obronce i sprobuje odbior w zla strone to zanim uciekniesz on jest w stanie wrocic i dobiec do Twojego zawodnika odbierajac pilke z kazdej strony.
Trzymajcie sie tam w tym FUT.
#fut
Komentarz usunięty przez moderatora
Do tego nalezy dodac zepsutą gre glowa, zepsute przelaczanie zawodnikow itd
Tak zbalansowany, że wrzutki w pole karne praktycznie nie istnieją