Wpis z mikrobloga

@Emilka20 no to skoro po czasie im nie wyszlo to nie swiadczy o nich najlepiej. Wszak to obowiazek kobiety dopuscic do siebie samca ktory nie ucieknie na wieść o ciąży. Zatem 3% samotnych matek jest usprawiedliwiona i im naprawdę szczerze współczuję
  • Odpowiedz
@Emilka20:

Nigdy w życiu nie wyszłabym za maz nawet po 3 latach

p0lko, dopoki jestes mloda to ci sie moze wydawac, ze masz jakis wybor. Zrobisz sie starsza to bedziesz brzytwy sie lapac, a nie wymyslac jakies durne zasady.
  • Odpowiedz
@Emilka20: A nie jest to prawda p0lko? Co znaczysz bez faceta? Nawet po 20 na dwor nie wyjdziesz bo bedziesz sie bala ze ktos co zrobi krzywde. Kobiety przez swoja ulomnosc fizyczna nigdy nie beda w stanie osiagnac chocby 30% tego xo moga osiagnac mezczyzni.
  • Odpowiedz
no to idz na dziwki i baw się dobrze xD dziewczyna może mówić, ze jest ładna, seksowna i zaradna i nadal być skromną ( ) zaskoczony? XD

@Emilka20: #logikarozowychpaskow czyli brak logiki niczym zaskakującym u Ciebie nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jakoś idzie to pogodzić i być hiper szczęśliwym

@Emilka20: No jak dla kogo, ale myślę, że dla wielu mężczyzn
  • Odpowiedz
@Emilka20: A dlaczego akurat grubasie? Nie jestem gruby p0lko. Ty za to jestes biedna i jezdzisz na saksy. Pewnie twoim marzeniem jest znalezenie jakiegos bogatego sponsora z raichu xDDDD To jest wlasnie mokry takiej malej p0lki jak ty. Dac dupy i odcinac kupony. Chuk ze mi sie nie podoba, wazne ze ma pieniadze xDDDD
  • Odpowiedz