Aktywne Wpisy
dziobnij2 +152
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
Ytarka +131
Ej, Miry, mam filozoficzne pytanie.
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
Będę go wrzucała codziennie.
Raczej wyśmiewanie przegrywow którzy o ten obrazek buldupio.
W końcu jak kobieta jedzie w delegacje to mąż jest grzeczny, nie posuwa azjatek a jak jednak to robi to dla przegrywow jest autorytetem i wygrywem
A kobieta to zawsze tylko czeka na okazje by wskoczyć na bolca bo każda jest zła niedobra p0lka
@GHan: Nie powiedział nikt nigdy
Jest taka zasada w psychologii, że umysł potrzebuje "Innego"/"Obcego" /"złego", żeby ewakuować niechciane treści. No i u wykopkow tym "Złym"/"Obcym" jest kobieta - ktoś musi być winny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co to robił? Ubzdural sobie wroga, powód i zaczął krucjatę przeciwko chocholom
Dziwi mnie że najczęściej są to właśnie kobiety
Kogoś dupa boli że baby nie widzą w nim potomka samego Boga tylko traktuje na równi ze sobą i zamiast mu się kłaniać, to mówi do niego na "ty" albo nawet nie dostrzega i typ zaczyna płacze