Wpis z mikrobloga

Robert Kubica ma ogromny talent, ale czasem powinniśmy spojrzeć na innych

Ja po Robercie Kubicy jestem drugim kierowcą, jeśli chodzi o osiągnięcia związane z DTM-em. Dotychczas poza nami nikt nie miał okazji testować samochodu tej klasy. W Polsce jest bardzo wielu zdolnych, piekielnie szybkich kierowców, takich jak chociażby Karol Basz, Mateusz Lisowski czy Bartosz Paziewski, jednakże nikt o nas wcześniej nie słyszał. Nasze osiągnięcia są niezauważane, a szkoda.

- Robin Rogalski

https://sportowefakty.wp.pl/wyscigi-samochodowe/857731/robin-rogalski-robert-kubica-ma-ogromny-talent-ale-czasem-powinnismy-spojrzec-na

Czy Wykop nie powinien zainteresować się jednak ROGALSKIM?

#kubica #dtm #rogal
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy Wykop nie powinien zainteresować się jednak ROGALSKIM?

@HalfGod: wykop już się zainteresował. Chłopak niech się cieszy, bo gdyby nie Pan Kierowca, to dalej nikt by o nim nie słyszał.
  • Odpowiedz
@HalfGod: Jak chce być rozpoznawalny niech sie dostanie do F1, to k---a będzie. Polacki płacz kogoś komu brakuje atencji, a może to fałszywy różowy pasek ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sęk w tym że Kubice chcą w DTM'ie, bo wiele w życiu osiągnął, i samo nazwisko jest czymś co przyciąga ludzi (już abstrahując od jego umiejętności za kierownicą- bo też są wysokie), a co ten Robin
  • Odpowiedz
@shaelix92: jeździ od trzech lat, dobrze że wygrał cokolwiek na zawodowym poziomie, czemu go tak atakujesz? po przeczytaniu wywiadu sprawia wrażenie ogarniętego gościa i nic tylko życzyć mu jak najlepiej, ja się cieszę że mamy więcej niż jednego Polaka w najwyższych seriach
  • Odpowiedz