Wpis z mikrobloga

Czyli widzę, że znów ładnie łykacie. TVN osiągnął to co chciał, czyli nawet na wykopie zrobiło się ludziom żal Martyny. Specjalnie ją tak beznadziejnie obcięli żeby wzbudzić współczucie wobec Martyny. Przecież to, że Ją tak teraz obcieli, nie oznacza tego że jak wyjdzie to nie będzie mogła tej fryzury sobie poprawić. Co więcej może być nawet tak że za jakiś czas znów przyjdzie ktoś z nożyczkami poprawi jej te włosy, ale to co miało być osiągnięte już zostało i zostanie w podświadomości widzów. Brawo Pani Gosiu, że widzowie co rusz się łapią na te śmieszne zagrywki to ja nie wiem.

POZDRAWIAM
#bigbrother
  • 12
@Bujak: To czy ogląda czy nie ogląda tego akurat wydaje mi się że ani Ja ani Ty nie wiesz. Jednak przez pewne względy obrałem sobie Ją jako przedstawiciela produkcji do którego się odnoszę bądź zwracam.
@Ganz_egaal: po jej wypowiedziach na arenach czy bb nocą widać że nie ogląda, na instagramie też pisała że niezbyt się zajmuje bb. Ale też ją utożsamiam z osobą która ma jakiś wpływ na produkcje
@Ganz_egaal: przejrzałam profile społecznościowe BB i oczywiście sporo osób piszę,że szacunek za piękny gest,ale większa część że to zagranie pod finał. Zgadzam się,że specjalnie ją tak paskudnie obcięli,żeby wzbudzała litość.
@nickiley: naiwna proszę cię zrobiła to z czystej kalkulacji bo ma wyjątkowe parcie na szkło bo wygra bo nawet gdyby nie wygrała to będzie o niej głośno pozytywnie a na tym jej zależy o czym sama nie raz mówiła że chce wyjść w światłach jupiterów i żeby głośno jak przy wyjściu Kleszcza