Aktywne Wpisy

wykop +79
Dzień dobry, Wykop! #wykopchangelog
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku
W Waszych profilach czeka na Was pewna zmiana, która z pewnością ułatwi Wam śledzenie własnych (i nie tylko!) komentarzy. Tak, tak! Komentowane w profilu powróciły! Znajdziecie je w profilu ---> znaleziska ---> komentowane [patrz screen]
Obecnie wyświetlamy jedynie ostatni komentarz w dyskusji, w kolejnych krokach rozważamy jednak dwie zmiany, które chcielibyśmy z Wami skonsultować:
1. Wyświetlanie w komentowanych większej liczby komentarzy autora. TAK/NIE?
2. Przywrócenie w głównym widoku

Papileo +73

kraju w którym gejów nie ma na ulicach, aborcja jest zakazana, konserwatywne wartości są promowane przez społeczeństwo ale poziom opodatkowania, biurokracji czy fiskalizmu jest wysoki.
czy w
kraju w którym osoby lgbt i i inne mniejszości mają wszystkie prawa, aborcja, eutanazja czy kazirodztwo są legalne, konserwatywne wartości są zwalczane przez społeczeństwo, ale występuje niski poziom opodatkowania, biurokracji czy fiskalizmu.
#neuropa #4konserwy #konfederacja
Jako konfederata wolałbył życ
Ja osobiście wolałbym żyć w konserwatywnym państwie, w którym aborcja jest zakazana.
Wiadomo, że wysokie opodatkowanie by mnie bolało - tak samo jak teraz mnie boli.
Jednak pieniądze nie są w życiu najważniejsze. Wolę mieć mniej hajsu, ale żyć w państwie gdzie wartości takie jak rodzina, wolność słowa i życie są chronione.