Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem Martyna i Sandra są jak chorągiewki i od wczoraj zmieniły taktykę. Po wczorajszej rozmowie w kuchni między Martyną, Sandrą i Kamilem doszły do wniosku, że wszyscy odpadają kto jest w konflikcie z Kamilem. Dzisiaj już widzimy w rozmowach jak to Martyna lubi Kamila, że on ją uczy. Równie widać zmianę zachowania Sandry do Kamila. Przypomina mi się rozmowa parę dni temu między dziewczynami a Anią i miały zupełnie odmienne zdanie.Niech ktoś mi powie, ze tutaj nie ma graczy, którzy zmieniają fronty, zdania jak im się podoba i ile mogą osiągnąć.
#bigbrother
  • 13
@Juliettee: tam każdy po trochu myśli tylko o sobie, w mniejszym lub większym stopniu. Zarówno Martyna, jak i Kamil mieli prawo w swojej relacji na siebie "mieć wywalone" w pewnym momencie, ponieważ każde z nich w swoim kierunku zachowało się bardzo egoistycznie. Mimo to uważam, że właśnie oni pokazują całkiem ładną relację, jak na standardy tego reality.
@Moniaaaa: dla mnie Martyna idzie tam gdzie ma korzyści o to jest widoczne. To, że jej pomagał, wspierał, pomógł gdy się dusiła i uświadamia wiele rzeczy. Jest jeszcze jedna różnica Kamil cieszy się z jej szczęścia ona nie. Jak Ewa przyszła to najważniejsze było dla niej, że po drugiej stronie lustra jest naprawdę pięknie. Jak to powiedziała chce wyjść w blasku fleszy.
@Juliettee: Martyna nie jest graczem. Ona jest piłeczką, którą grają inni. Łatwo daje się urabiać i zmienia zdanie zależnie od tego, co mówi w danej chwili osoba, którą Martyna uważa za mądrzejszą od siebie. A za mądrzejszych uważa wszystkich, bo jej samoocena jest bardzo niziutka.
@Juliettee: widzimy to inaczej, ale każdy ma swoje zdanie, szanuję to :) Martyna również wspiera Kamila i przede wszystkim bardzo wiele mu dała od siebie na początku programu, gdy większość już zaczynała dostrzegać grę Kamila - ona trzymała się z nim. Oboje w pewnych sprawach siebie zawiedli (Martyna w momentach m.in, tych, o których piszesz, Kamil odstawił Martynę totalnie na bok, gdy tylko weszła do programu Ewa + "elementy" jego gry,