Aktywne Wpisy
Wczoraj czułam się ze sobą dobrze, dziś jak dno się czuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
Jak się czujesz ze sobą?
- Dobrze. 32.3% (96)
- Źle. 25.3% (75)
- Różnie. 42.4% (126)
Bunch +7
Możecie mi wytłumaczyć (ale tak zupełnie serio ciekawi mnie to zjawisko) jak to jest, że drakońskie kary istnieją za narkotyki ale taki np. Popek nawet w wywiadach mówi, że ćpa i nikt sobie z tego nic nie robi? Albo laska na kamerkach wciąga krechę :) Czy to jest tak, że po prostu policji się NIE CHCE ich ścigać? Nie wiem czy mnie rozumiecie, chodzi o to że podobno jest nagona na cięzkie
czarny
biały
Ofc wiem, że jeden ma adapter, chodzi mi o same pady.
Jest może aktualnie jakiś dobry deal na te pady?
Warto kupić "odnawiane" zważając na to, że z drugiego pada będzie tylko sporadycznie korzystała moja dziewczyna, czy też są one często wadliwe?
#xbox #elektronika #gry #xboxone #pc #pcmasterrace dodaję jeszcze raz bo dałem złe tagi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ten czarny droższy rózni się tym, że ma w komplecie "adapter do PC". Po co ten adapter? Ano - nowe kontrolery (w sensie jak te tutaj pokazane) mogą łączyć się z PC (oraz androidem! itp) na dwa sposoby:
1. po bluetooth, ale wtedy
Dzięki za odpowiedź. A co z tymi odnawianymi? Warto jeżeli 50zł tańsze, czy lepiej odpuścić?
W moich przez dzieciaki zamęczonych - odpada klapka baterii, ogólnie obudowy się rozpadają (zwłaszcza tylne przyciski górne). Można to poskładać, odpicować pianką do plastików i sprzedać jako "odnawiany" ;) A można wymienic całą obudowę (w końcu plastik grosze kosztuje) i joysticki (po kilka dolarów) i cały pad jak nowiutki, elektronika raczej się nie zużyje jeśli jej colą nie zalejesz.