Wpis z mikrobloga

Ronaldo 4 albo na podium za sezon w którym wygrał tyle co mój stary XDDDD niezły plebiscyt
#mecz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realbs Ale Ronaldo również grał c-----o. 2 dobre mecze pamiętam z tego roku. W finale reprezentacji i z Atletico w LM.

W tym sezonie nie zagrał jeszcze ani 1 średniego meczu.. nie, że dobrego. On gra fatalnie w tym sezonie. Oglądasz mecze Juventusu w Serie A?
Dla mnie to parodia, że chłop zagrał max 4 dobre mecze i przez nazwisko ma być w pierwszej 10 ..
  • Odpowiedz
@krolwsi:

Ale Ronaldo również grał c-----o. 2 dobre mecze pamiętam z tego roku. W finale reprezentacji i z Atletico w LM.

To bardzo mało jego meczy oglądasz, patrząc na to, że w tym roku czterokrotnie strzelił hattricka + we wszystkich meczach eliminacyjnych reprezentacji w tym roku pakował piłkę do siatki, a i w Juventusie za Allegriego był zdecydowanie najlepszym piłkarzem
  • Odpowiedz
@realbs Za Allegriego jak dla mnie również grał średnio.

Ze słaba forma u Sarriego mogę się zgodzić, bo choćby Bernardeschi gra jak nie on.

Dobra, może zgodzę się w kilku kwestiach. Ale wracając do plebiscytu wciąż dla mnie, nie jest to rok na tyle dobry, żeby być w pierwszej 10. Ale to dziwny plebiscyt. Może jestem nosaczem i bronie Lewego z klapkami na oczach, ale np nie rozumiem czemu Mbappe był przed nim. Bramek mniej, liga słabsza.. pewnie bardziej medialny i, że młody..
  • Odpowiedz